Op zondag 3 april a.s. organiseert de Vereniging Cultuur aan het Grote Kerhof i.s.m. Bureau Kunstcircuit de Huiskamer TheaterTour. Het is alweer de vijfde editie van dit unieke evenement aan een van de mooiste pleinen van onze stad.

Tijdens de Huiskamer TheaterTour kun je genieten van voorstellingen van o.a. Andere Koek, Blauwe Maandag, Locus,  PlusLeo, De Schalmspelers en Volksonderwijs. Onder begeleiding van Deventer stadsgidsenbezoek je zes verschillende én speciaal voor dit evenement ingerichte huiskamer-theaters rond het Grote Kerkhof in Deventer. Tijdens de (korte) wandelingen tussen de verschillende ‘theaters’ vertelt de stadsgids je leuke wetenswaardigheden en anekdotes over de geschiedenis van het Grote Kerkhof.

Intiem en Intens

In ieder huiskamer-theater wordt het publiek verrast met een voorstelling van ongeveer 15 minuten. Door de intieme setting ontstaat een bijzondere en intense ervaring en is er veel ruimte voor interactie tussen spelers en het publiek.

De Huiskamer TheaterTour begint om 13.30 uur met een ontvangst in de Oude Mariakerk en zal tot ongeveer 17.00 uur duren. Kaarten á € 15,- zijn te koop bij Eetcafé de 7e Hemel (Grote Kerkhof 28).

Reacties

reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here