Vanaf aanstaande vrijdag is het Platvoet Evenemententerrein (Roland Holstlaan), voor de liefhebbers van kermis, de “Place to Be” in Deventer! De Deventer Paaskermis komt er weer aan! Tien dagen lang genieten van de leukste attracties, zuurstokken en leuke activiteiten voor jong én oud.

De Deventer Paaskermis begint op Goede Vrijdag (25 maart) om 14:00 en zal duren tot en met zondag 3 april. De officiele opening is om 19:00 uur en zal worden gedaan door Tonny Leerink en zanger/presentator en beroepshunk Tim Douwsma.

Attracties

Ook dit jaar heeft de organisatie weer gezorgd voor attracties voor jong en oud. Hierdoor is een bezoek aan de Deventer Paaskermis een leuk uitstapje voor het hele gezin. Van doldwaze ritjes in de Flying Jump, Break Dance of Polyp tot de adrenaline verhogende Bungee Katapult. De kids genieten van een ritje in de Caribean Buggy, de wind door de haren in de Zweefmolen of de spanning van de Vliegende Bommetjes. Met ruim 35 attracties is er voor ieder wat wils!

Natuurlijk is er ook aan de inwendige mens gedacht en zal ook de gebakskraam en onvermijdelijke oudhollandse zuurstokkenkraam niet ontbreken!

Paashazen

deventer-paaskermis
Ook tijdens de paasdagen is er genoeg te doen! (Foto: Deventer Kermis – Facebook)

Extra leuk is het om tijdens de Paasdagen naar de kermis te gaan. Eerste Paasdag (zondag 27 maart) mogen alle kinderen paaseieren zoeken. Iedereen die 5 eieren weet te vinden mag een leuk cadeautje uitzoeken in de tent. Natuurlijk kun je ook even op de foto gaan met een van de vele paashazen die over het terrein huppelen. Op tweede Paasdag is er een grote braderij met ruim 50 kramen. Je hoeft je deze Paasdagen dus niet te vervelen!

Update: Braderie verplaatst + Extra Eurodag

De braderie die was gepland voor tweede Paasdag is vanwege het slechte weer verzet naar zondag 3 april. Op deze zondag is de kermis vanaf 12.00 uur geopend. Achter op het evenemententerrein vindt de braderie plaats.

 

Kindermiddag

Op woensdag 30 maar is er de traditionele Kindermiddag. Naast clown Desalles, altijd een vrolijke verschijning met zijn lolbroek en grapjas, zijn dit jaar ook de Minions van de partij.

Woensdag 30 maart is het Kindermiddag en brengen de Minions een bezoek aan de Paaskermis. Natuurlijk is clown Desalles ook weer van de partij. Met zijn lolbroek en grapjas is hij een vrolijke verschijning. De Kindermiddag staat verder in het teken van een speurtocht waarvoor al vanaf Goede Vrijdag bij verschillende attracties letters te vinden zijn. Als jij erachter komt welk woord we zoeken kun je mooie prijzen winnen!

Vuurwerk

Hoogtepunt van de Paaskermis is voor velen het spectaculaire vuurwerk op de zaterdag (2 april). Op deze dag is er ook een optreden van Vieze Jack. De organisatie zegt ons toe dat je dit spectaculaire hoogtepunt niet mag missen. Zet het dus maar vast in je agenda!

Openingstijden

De kermis is iedere dag (behalve dinsdag) geopend van 14.00 uur tot 23.00 uur. Op 2e Paasdag is de kermis van 12.00 uur tot 23.00 uur geopend. Op vrijdag,  zaterdag en 1e Paasdag is de kermis van 14. 00 uur tot 24.00 uur geopend.

Het Platvoet Evenemententerrein heeft een grote parkeerplaats voor auto’s. De kermis is met de fiets en openbaar vervoer goed bereikbaar.

paaskermis-deventer

 

 

 

Op naar de Deventer Paaskermis dus! En je stuurt ons natuurlijk je leukste foto even toe hé! ( fotos [at] ontdekdeventer.nl )

Meer informatie op de site van de Deventer Paaskermis

Extra voordelig naar de Paaskermis? Download dan hier de kortingsbonnen!

Reacties

reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here