Notice & Takedown

OntdekDeventer.nl zet zich op onafhankelijke en enthousiaste wijze in voor de promotie van Deventer, haar ondernemers en de evenementen-organisatoren van de stad. Bij het samenstellen van onze content gaan wij zo zorgvuldig mogelijk te werk.

Mocht het onverhoopt gebeuren dat u van mening bent aanspraak te kunnen maken op de rechten van door ons geplaatste content of afbeeldingen, en heeft u liever niet dat u hierdoor een steentje bijdraagt aan de promotie van onze mooie stad, laat ons dit dan gerust even weten.

U kunt een Notice & Takedown verzoek indienen door een e-mail te sturen,waarin u aangeeft over welke content het gaat en waarom u van mening bent dat u rechthebbende bent over de door ons gebruikte content.

Wij kunnen uitsluitend verzoeken in behandeling nemen waaruit d.m.v. door u aangeleverde bewijsstukken blijkt dat u daadwerkelijk de rechten over de geclaimde content bezit. Verzoeken waarbij deze bewijsstukken ontbreken kunnen helaas niet in behandeling worden genomen en zullen wij zonder verdere actie/reactie van onze zijde als niet ontvangen beschouwen.

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co