1.4 C
Deventer
za 5 december 2020 - 12:22

DEVENTER MUZIEK TOTAAL AL MEER DAN 40 JAAR EEN BEGRIP

BEKIJK HIER HET PROGRAMMA VAN DE LENTE EDITIE 2018 (29+30 MAART 2018)

Deventer Muziek Totaal is al meer dan 40 jaar een begrip in Deventer en omstreken. Tijdens ‘Muziek Totaal’ zoals het evenement in de volksmond is gaan heten kun je in de meeste horecagelegenheden in de Deventer binnenstad genieten van een gevarieerd aanbod van live muziek. Deventer Muziek Totaal kent inmiddels 4 edities verspreid over het gehele jaar waardoor liefhebbers van live muziek hun hart kunnen ophalen in Deventer.

Het muzikale seizoen wordt ieder jaar zo rond eind maart geopend met de lente editie van Muziek Totaal om het een maand later tijdens Koningsnacht nog eens dunnetjes over te doen. Eind oktober is er vervolgens de herfst editie en het ‘Muziek Totaal jaar’ wordt traditioneel afgesloten met de Deventer Bluesnight eind november.

Door de slimme programmering van de optredens is het mogelijk om meerdere bands te zien spelen tijdens een avond. Een leuke manier om je favoriete bands te zien spelen én om tijdens een avond meerdere horecagelegenheden aan te doen en te ontdekken. Omdat in het centrum van Deventer alle cafe’s, bars en andere horecagelegenheden op loopafstand van elkaar zijn te vinden is het tijdens Muziek Totaal dan ook altijd een gezellige boel in de binnenstad.

Tijdens de lente en herfst editie van Deventer Muziek Totaal zijn de optredens verspreid over de donderdag- en vrijdagavond. De Deventer Bluesnight en Koningsdageditie zijn 1 daagse evenementen. Tijdens alle edities geldt dat er altijd wel een bandje tussen zit die jij leuk zal vinden. Van een intiem optreden van een singer-songwriter in het allerkleinste café tot een knallende coverband en strakke funk of soulband.

Data Deventer Muziek Totaal 2018

Lente Editie       Koningsnacht Editie      Herfst Editie            Bluesnight

29 en 30 maart         26 april                      25 en 26 oktober    23 november

Het programma is bij iedere editie van Deventer Muziek Totaal weer anders waardoor het steeds opnieuw weer leuk is om te gaan genieten van alle bands en optredens!

Rond iedere editie van Deventer Muziek Totaal lees je op onze website alle updates over de bands en programmering. Wil je niets missen en als eerste op de hoogte zijn van de bands voor de komende editie(s) like dan ook onze Facebookpagina voor alle updates!