Evenementen: Film op de Brink

FILM OP DE BRINK: DE GEZELLIGSTE OPENLUCHTBIOSCOOP VAN NEDERLAND

De ingrediënten voor een van de gezelligste zomeravonden die je kunt beleven? Je vindt ze allemaal tijdens Film op de Brink in Deventer! Het recept is even eenvoudig als verrassend. Je neemt het mooiste plein én de gezelligste terrassen van Nederland. Hieraan voeg je een mega groot scherm toe waarop enkele topfilms worden afgespeeld en tot slot voeg je daar de gezelligheid van honderden gastvrije Deventenaren aan toe. Sfeervoller ben je nog nooit naar de film geweest!

Film op de Brink is al meer dan 10 jaar een van de leukste evenementen tijdens de heerlijke zomeravonden in augustus. Het sfeervolle plein vol met terrasjes afgewisseld door vele stoeltjes en picknickkleden van de bezoekers zorgen voor een unieke ervaring die je echt eens mee moet maken.

Drie avonden lang de leukste films

Gedurende drie avonden worden vanaf 21.30 uur de beste films vertoond. De toegang is geheel gratis. Een goede reden er een heerlijke avondje uit van te maken in het gezellige Deventer. Begin de avond met een lekker diner bij een van de vele restaurants in de binnenstad. Geniet van een mooie film tijdens Film op de Brink en drink daarna nog een lekker drankje op een van de gezellige terrassen.

Film op de Brink 2016

18-08-2016 t/m 20-08-2016 v.a. 21.30 uur

Kijk hier voor het programma van Film op de Brink 2016!

film-op-de-brink-update

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co