Ook dit jaar zet men in Schalkhaar de traditie van het paasvuur voort. Al weken zijn de vele vrijwilligers druk met het innemen en ophalen van brandhout voor de lustrum editie van het Paasvuur Schalkhaar op zondag 27 maart.

Dat ze in Schalkhaar weten hoe ze een feestje moeten bouwen zal voor niemand een verassing zijn. Dit jaar heeft de organisatie de band ‘Big O & the Bottoms’ van dorpsgenoot Robert Willemsen  vastgelegd om de muzikale omlijsting van de avond te verzorgen

Tentfeest

Vanaf 19.00 uur is het terrein toegankelijk voor publiek; rond 20.00 uur zal het paasvuur worden aangestoken en zal er tot middernacht een gezellig feestje losbarsten in de feesttent. Naast live muziek is er natuurlijk ook voor een hapje en een drankje gezorgd!

De Horsterhoek

Bezoekers van het paasvuur in Schalkhaar kunnen zondagavond 27 maart a.s. het feestterrein betreden vanaf de parkeerplaats van sportpark De Horsterhoek (SV Schalkhaar). Via een aangegeven looproute van enkele minuten vervolg je vanaf de parkeerplaats de weg naar de poasboake.

paasvuur-schalkhaar-locatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie lees je op Schalkhaar.nu

Reacties

reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here