Het is natuurlijk altijd al leuk om lekker te gaan zwemmen in De Scheg maar op zaterdag 9 april is het extra leuk om naar het zwemparadijs te gaan. Watervrees: Een poolparty met dj’s, lekkere beats en spectaculaire verlichting en dat allemaal in onze eigen Scheg!

Spetterende line-up

Omdat op een leuke poolparty de lekkere muziek niet mag ontbreken heeft de organisatie gezorgd voor een spetterende line-up. Maar liefst 3 bekende dj’s, waaronder De Sluwe Vos (Robert Vosmeijer) zorgen er voor dat je kunt genieten van lekkere beats onder het zwemmen.

watervrees de scheg

Late uurtjes

Het feestje duurt van 16.00 tot in de, voor een zwembad, late uurtjes (23.00). Tijdens het feestje is het zwembad in stijl aangekleed, is er een uniek podium en komen er op diverse plekken extra bars te staan. Je drankje kun je tijdens dit feestje gewoon in het bad drinken! De glijbanen zijn open om het nog eens extra leuk te maken.

Kaarten

Watervrees vindt plaats op 9 april a.s. en duurt van 16.00 tot 23.00 uur. Kaarten kosten 25 euro aan de kassa of 22,50 euro voor de Early-bird-tickets, deze zijn al bijna uitverkocht dus je moet er snel bij zijn! De prijs is inclusief servicekosten en een kluismuntje.

Het belooft een uniek feestje te worden in De Scheg op 9 april! Ben jij er bij?

Kijk voor meer info of kaarten op de website van organisator 9.23 (website)

Reacties

reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here