Niet in de Hip, niet op de Zwarte Cross maar op het mooiste plein van Nederland, de Brink in Deventer, staat het te gebeuren: Undercover op de Brink oftewel drie Undercoversessies om je vingers bij af te likken. De top van de Nederlandse popmuziek verzamelt zich op donderdag 14 juli in Deventer voor wat bij voorbaat al een memorabele muzikale avond beloofd te worden.

Het principe van Undercover op de Brink is simpel; Laat de top van de Nederlandse popmuziek een gelegenheidsband vormen en hun muzikale held(en) eren.

Ondanks dat het ‘format’ van de undercoversessies sinds enkele jaren ook tot de hoogtepunten van de Zwarte Cross behoort, vinden de Undercoversessies hun oorsprong in Deventer. Jaren geleden ontstaan in de Elegast en tegenwoordig op regelmatige basis in een doorgaans bomvolle ‘Hip’. Ditmaal pakt de organisatie het iets groter aan en programmeert met Undercover op de Brink een avond vol muzikale hoogtepunten in het historische hart van Deventer.

Tijdens een avondvullend programma op het sfeervolle stadsplein staan er maar liefst drie Undercoversessies op het programma. Niels Geusebroek brengt samen met de leden van Van Dik Hout een muzikaal eerbetoon aan de Britse rockband Coldplay, en de leden van 16Down eren hun helden van Pearl Jam. De sessie waarin de leden van Typhoon en Her Majesty een muzikaal saluut brengen aan de onlangs overleden “His Royal Badness” Prince zal voor velen bij voorbaat al als het hoogtepunt van de avond worden gezien.

Undercover op de Brink begint om 19.00 uur en duurt tot ongeveer 23.00 uur. De toegang tot deze avond vol muzikale hoogtepunten is gratis en leent zich uitstekend voor een heerlijk avondje ‘terrassen’ in Deventer!

Een zomeravond in Deventer, drie super undercoversessies gebracht door de top van de Nederlandse popscene, en dat allemaal met de prachtige Brink als decor. Hoeveel mooier wil je het hebben?

Reacties

reacties