Voor een avondje genieten van de lekkerste meezingers en de grootste hits uit de 60- en 70-er jaren moet je zaterdagavond 25 juni op de Brink in Deventer zijn. Acht bands op evenzoveel podia verspreid over de brink nemen je mee op een muzikaal avontuur door jaren 60 en 70.

Klinkende namen als Maddox, Streetsweepers, Wurlitzers, The Full Circle, Capo Six, Jemilo, Hot Pueblo en The Bridge zijn gestrikt om van deze zomeravond ‘a trip down memory lane’ te maken. Er staan podia bij de Heks, Persee, St. Tropez, Goesting, De Heeren op de Brink, de Sjampetter, El Popo en de Doedel, waardoor jij vanaf een van de gezellige terrassen op de Brink kunt kijken en luisteren naar alle optredens.

Rondje over de terrassen

De bands spelen steeds 30 á 40 minuten en wisselen gedurende de avond af en toe van podium. Je kunt lekker plaatsnemen op het terras want, de muziek komt vanzelf langs. Het is natuurlijk ook hartstikke leuk om op verschillende terrasjes naar verschillende bands te gaan kijken en zo de verschillende leuke etablissementen op de Brink te leren kennen. De bands spelen van 20.00 tot ongeveer middernacht en de toegang is gratis.

Fools of Funk

Kun je er op zaterdagavond niet bij zijn óf krijg je er simpelweg geen genoeg van? Stichting Sixties Alive gaat zondagmiddag 26 juni vrolijk verder met een optreden van Fools of Funk. Deze muzikale middag vind plaats in DOKH2O (Havenkwartier) en begint om 15.00 uur. De toegang is ook hier gratis. Kijk voor meer informatie op www.sixtiesalive.nl

Reacties

reacties