Een belevingsfestival vol muziek, theater, foodtrucks, een gezellige markt, workshops, demonstraties, wellness en meer. Dat is in het kort wat bezoekers van het Gaia Festival 2016 in het weekend van 3 en 4 september kunnen verwachten op het bijzondere landgoed Rande bij hotel Gaia in Diepenveen.

Tijdens het Gaia Festival 2016 kun je twee dagen lang genieten van muziek van aansprekende namen als de winnares van The Voice of Holland, Maan, Diggy Dex, Heavn, To Twelve, Ed Struijlaart, Sandy Dane, Indien, The Brams en nog veel meer.

Color Run & Festival Bruiloft

Op zondag 4 september staat er om 13.00 uur een Color Festival Run op het programma. Op een prachtig parcours van 5 km over het festivaleiland, via het bos en langs de IJsseldijk, komen de deelnemers 5 ‘color-points’ tegen met 100% veilig en natuurvriendelijk kleurpoeder.

Na afloop van de Color Festival Run kan je genieten van een optreden van Maan en The Brahms. Daarnaast is er een doorlopend wellness programma met o.a. een heerlijke buitendouche, verschillende hot tubs een sauna en ontspannende massages. Dit alles maakt je ultieme festival beleving compleet.

Erg bijzonder is ook de Festival Bruiloft. Tijdens een actie voorafgaand aan het Gaia Festival kon iedereen die maar wilde zichzelf opgeven en uit alle winnaars is een koppel getrokken dat zaterdag tijdens het Gaia Festival gaat trouwen!

gaia festival 2016 colorrun

Theater, foodtrucks en workshops

Het Gaia Festival 2016 is niet zomaar een festival, het is een beleving. Naast de genoemde muzikale hoogtepunten worden er doorlopend kleine theatervoorstellingen gegeven, kun je (h)eerlijk en puur eten bij allerlei foodtrucks en deelnemen aan diverse workshops en demonstraties.

Lekker eten en drinken, fijne muziek en ondertussen genieten van een Oosterse cupping massage, heerlijke stoelmassage of heerlijk relaxen in de hottubs of sauna: Het klinkt ons als muziek in de oren!

Wil jij het hele weekend gratis naar het Gaia Festival 2016? OntdekDeventer.nl verloot onder haar volgers op Facebook weekendkaarten voor dit geweldige festival. Ga dus snel naar onze Facebookpagina, like Ontdek Deventer en hou de pagina in de gaten!

Als je Gaia Festival 2016 (net als wij) voor geen goud wilt missen, bestel dan alvast je kaarten op de website van Gaia Festival!

Gaia Festival 2016
Zaterdag 3 september van 12:00 uur tot 24:00 uur
Zondag 4 september van 12:00 tot 17:00 uur
Entree zaterdag € 15,-
Entree zondag € 7,50
Weekendticket € 20,-
Kinderen t/m 12 jaar gratis

Gaia Festival | (Hotel Gaia / Landgoed Rande) SCHAPENZANDWEG 3 | 7431 PZ DIEPENVEEN| www.gaia-festival.nl

Reacties

reacties