Als we het in Deventer hebben over kermis dan weet iedereen dat er altijd veel meer te doen is dan botsauto’s en draaimolens alleen. Zeker tijdens de Deventer Paaskermis is er dit jaar veel meer te beleven. Wij zetten het programma even voor je op een rij!

Fitboy en social media hunk Donny Roelvink is gestrikt om de Deventer Paaskermis 2018 feestelijk te openen. Samen met Tonny Leerdink opent hij op vrijdag 30 maart om 19:00 de kermis op de Para Jump. Natuurlijk is er na de officiële opening volop tijd voor een meet & greet met Donny en kunnen de echte fans van de socialmedia-ster op jacht naar de felbegeerde selfie met de populaire vlogger.

Naast alle activiteiten rond de officiele opening is 30 maart tegelijkertijd de welbekende eurodag op de kermis. Een leuke manier om voordelig kennis te maken met alle leuke atracties.

Paasdagen, paashazen en heel veel paaseieren
Tijdens de Paasdagen is het extra gezellig op en rond het kermisterrein. Op eerste Paasdag (zondag 1 april) trakteren de twee rondlopende paashazen iedereen op wat lekkers en kun je met ze op de foto. Natuurlijk pas nadat je minimaal 5 paaseieren hebt gevonden die op het kermisterrein zijn verstopt. Heb je 5 paaseieren gevonden? Lever deze dan in bij de poffertjeskraam, je mag dan een cadeautje uitzoeken!

Kindermiddag
Op woensdag 4 april is het kindermiddag op de Deventer Paaskermis. Speciaal voor de allerkleinsten geven clown Desalles én Woezel en Pip acte de présence en kunnen de kids zich laten smincken.

Tuned Cars en Vuurwerkshow
Op 7 april staan er op het middenterrein van de kermis diverse getunede auto’s. Liefhebbers kunnen dan hun hart ophalen aan deze ge-pimpte racemonsters! ’s Avonds is het rond de klok van 21:30 uur tijd voor de traditionele vuurwerkshow.

Braderie
Op de laatste zondag van de Deventer Paaskermis 2018 is er rond het kermisterrein een gezellige braderie. Lekker struinen langs de vele kramen vol leuke en lekkere artikelen en nog een laatste rondje over de kermis. Veel gezelliger gaat een zondag niet worden als je het aan ons vraagt!

Programma Deventer Paaskermis 2018

VRIJDAG 30 MAART
Om 14.00 uur start de kermis. Tevens Eurodag tot 24.00 uur. Rond 19.00 uur zal er een opening plaatsvinden met Tonny Leerink en Donny Roelvink.

ZATERDAG 31 MAART Kermis van 14.00 uur tot 24.00 uur.

ZONDAG 1 APRIL (1e PAASDAG) Kermis van 14.00 uur tot 24.00 uur.
Er zullen Paashazen rondlopen en eieren verstopt worden. Kinderen kunnen eieren zoeken. Als zij vijf eieren gevonden hebben kunnen ze deze inleveren en mogen een cadeautje uitzoeken.

MAANDAG 2 APRIL (2e PAASDAG) Kermis van 14.00 uur tot 23.00 uur.

DINSDAG 3 APRIL gesloten.

WOENSDAG 4 APRIL Kermis van 14.00 uur tot 23.00 uur.
Vanaf 14.00 uur kindermiddag met clown Desalles en schmincken… en Woezel en Pip.

DONDERDAG 5 APRIL Kermis van 14.00 uur tot 23.00 uur.

VRIJDAG 6 APRIL Kermis van 14.00 uur tot 24.00 uur.

ZATERDAG 7 APRIL Kermis van 14.00 uur tot 24.00 uur.
Vanaf 14.00 uur staan er getunede auto’s op het middenterrein van de kermis. De auto’s worden alleen geparkeerd zodat bezoekers deze kunnen bekijken. Er wordt niet gereden. Rond 21.30 uur is er een vuurwerkshow.

ZONDAG 8 APRIL Kermis van 12.00 uur tot 24 uur.
Braderie van 12.00 tot 19.00 uur

Locatie:

De Paaskermis in Deventer vindt jaarlijks plaats op het Platvoet evenemententerrein aan de Roland Holstlaan (postcode 7414). Dit terrein beschikt over een grote parkeerplaats voor auto’s en fietsen en is met het openbaar vervoer ook goed bereikbaar. De dichtstbijzijnde bushalte is aan de Joost van den Vondellaan.

Reacties

reacties