Voetje aan voetje in Amsterdam of struikelen over de rommel(markt) in Utrecht? Serieus? Jij kunt je wel wat leukers bedenken voor een spetterende Koningsnacht (en dag) toch? Niet? Dan helpen wij je bij deze aan een partytip die je écht niet wilt missen: Het Deventer Koningsfestival belooft ook dit jaar weer een spektakel te worden dat zijn weerga niet kent. Op 26 en 27 april aanstaande is het Havenkwartier in Deventer the-place-to-be voor iedereen die zin heeft in een goed feestje en veel gezelligheid.

Koningsnacht
Met een spetterende line-up trapt het festival Koningsnacht af en gaan de voetjes van de vloer op het sfeervolle festivalterrein in het Havenkwartier. Geloof ons, als ze de volgende dag niet zo vroeg op moesten om te gaan *gaap* koekhappen in Groningen zouden zelfs Willy en Max hier een verjaardagsfeestje komen vieren!

Toonaangevende namen als DYNA, GIOCATORI, Freddy Moreira, Dj Danjah en Hasse de Moor prijken op het affiche van Koningsnacht. Op het overdekte festivalterrein staan zij garant van vrolijke deuntjes en lekkere beats om heerlijk op los te gaan. Dat Deventer zin heeft in dit feestje moge duidelijk zijn. De Earlybird tickets gingen als zoete broodjes over de digitale toonbank. Kaartjes zijn nog beschikbaar (€9.95) maar wees er snel bij want op=op.

Koningsdag
Afbeeldingsresultaat voor martijn fischer deventer koningsfestivalOok op Koningsdag hoef jij je op het festivalterrein niet te vervelen. Vanaf 11:00 trapt het (op koningsdag gratis toegankelijke) Deventer Koningsfestival af met een gezellig familieprogramma waarin ook aan de allerkleinste festivalgangers is gedacht. Met een optreden van Woezel & Pip, een springkussen, Smink en veel, heel veel ballonnen zullen de koters zich op het festival prima vermaken. Jij vermaakt je ondertussen met heel veel lekkere muziek en koninklijke versnaperingen van een van de Foodstands. In de namiddag staat Gerard Ekdom garant voor een heleboel fijne plaatjes en is Martijn Fischer gestrikt om met de allergrootste Hazes hits het festival ’s avonds knallend af te sluiten.

Deventer Koningsfestival
26 & 27 April 2018
Havenkwartier Deventer

Reacties

reacties