Deventer op Stelten 2016

Handig: Download het Speelschema Deventer Op Stelten 2016

speelschema deventer op stelten 2016 od

Het aftellen is begonnen! Op 7 juli is het dan eindelijk zover. De openingsvoorstelling van Deventer Op Stelten 2016. Voor wie er echt niets wil missen van de spectaculaire 20e editie van Deventer Op Stelten zetten we een paar handige zaken op een rij!

    1. Lees hier alles over de spectaculaire openingsvoorstelling van Deventer Op Stelten 2016
    2. Bekijk hier alle acts van Deventer Op Stelten 2016 
    3. Bestel hier je kaarten voor  ‘Extension’, de voorstelling die het Franse circusgezelschap Cirque Inextrémiste speelt in de Deventer Schouwburg
    4. Bekijk / Download:  Speelschema Deventer Opstelten 2016 (nieuw venster)

speelschema deventer op stelten 2016
Wil je tijdens Deventer Op Stelten alerts ontvangen over voorstellingen die (bijna) gaan beginnen? Volg @OntdekDeventer dan op Twitter!

Wil je sowieso niet missen van alle leuke evenementen in Deventer? Like dan onze Facebookpagina zodat je altijd op de hoogte bent!

TIP: Een ander op de hoogte stellen van dit handige overzicht + het Speelschema Deventer Op Stelten 2016? Deel deze pagina met hem/haar via Facebook/Twitter/Whatsapp of e-mail!

We wensen je alvast een te gek Deventer Op Stelten 2016!

Reacties

reacties

Hotels

Meest Gelezen

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co