Wie Deventer zegt, zegt Jackies! Sinds jaar en dag het bruisende middelpunt aan de gezellige Grote Poot in het hartje van Deventer. Waar Jackies op zichzelf al the place-to-be is als het gaat om New York Cuisine (en erg goede cocktails – red.) weten zij Deventer steeds weer te verassen met leuke nieuwe (en vaak tijdelijke) concepten. Zo ook het nieuwe Art en Food Pop-Out restaurant dat tussen 15 november en 31 december haar deuren zal openen.

Food Meets Art
“Dit unieke Pop-Out restaurant staat helemaal in het teken van ART. Niemand minder dan Jack van Liemburg (van Jacks Art in Apeldoorn) zal voor een onvergetelijke entourage zorgen. Kleurrijk, uitdagend en compromisloos!” laten de mensen van Jackies ons desgevraagd weten. The restaurant where Food meets Art!

Wie is Jack?
“Maar wie is Jack dan” horen wij u denken (en dat is best een goede vraag). Jack is Jack Liemburg, Zijn kleurrijke kunstwerken zijn een combinatie van fotografie en schilderwerk, allemaal uniek en allemaal echt Jack. Geinspireerd door o.a. Herman Brood, Lucebert en Corneille. Een stroming van moderne kunst waarbij combinaties van materialen een belangrijke rol spelen. Benieuwd geworden? Neem eens een kijkje in de online galerij van Jack via www.jacksart.nl.

Art on the wall & On a plate
Heb jij, net als wij, al zin gekregen om je te laten onderdompelen in deze verbluffende entourage en wil je een avond genieten van heerlijke Jackies gerechten en mooie wijnen in een bruisende atmosfeer?
Tussen 15 november en 31 december kun je van donderdag t/m zondag genieten van een all-in arrangement; ontvangst met een sparkling cocktail, brood en tafelwater, vier gangen keuze-menu, bijpassende wijnen en koffie als afsluiting. Het all-in arrangement duurt in totaal 2.5 uur. Een heerlijke avond uit dus!

Voor groepen/bedrijven is het mogelijk op andere dagen te reserveren en zelfs om een workshop te volgen (vanaf 20 personen. Meer info voor groepen via 0570-616 666)

Zoals bij alle tijdelijke concepten van Jackies geldt dat het is aan te raden om tijdig te reserveren om zeker te zijn van een mooie tafel op de avond van jouw voorkeur. Reservereen daarom nu je tafel hier en ga genieten, In Deventer natuurlijk!

Jackies: Art en Food Pop-Out
15/11/2018 – 31-12/2018
Grote Poot 1, 7411 KE Deventer

Reacties

reacties