18e Oost Nederlandse Stripboekenbeurs strijkt neer in Deventer

Op zoek naar een speciaal stripboek? Kom dan op zaterdag 7 april 2018 naar de 18e Oost Nederlandse Stripboekenbeurs in de Grote of Lebuinuskerk in Deventer!

Op deze stripboekenbeurs kun je lekker snuffelen door een royaal en gevarieerd aanbod van stripboeken. Ook kun je aanschuiven bij je favoriete tekenaar die misschien wel een persoonlijke tekening voor je maakt! John Heijink (Kapitein Kreiss en Piet Heyn), Jan Vervoort (De complete Elno) en Geert van der Pol (Sirene) zijn zomaar een paar van de gerenommeerde stripauteurs die hebben toegezegd in Deventer te komen signeren, maar er is nog veel meer te doen!

Workshops

Tijdens de Oost Nederlandse Stripboekenbeurs worden er diverse workshops gegeven. Zo zou ‘Deventers eigen’ Martin Geuzendam van Kikajon een workshop striptekenen verzorgen. Uitgeverij Arboris hersteld een heuse beurstraditie in ere door een nieuwe zwarte Durango uit te brengen. De eerste zwarte Durango’s werden jaren terug op de Oost-Nederlandse Stripboekenbeurs in Zwolle uitgegeven, deze beursuitgave komt nu dus weer terug naar haar roots… In Deventer zal deze keer deel 6 worden uitgeven. Verkoop bij Arboris aan de stand start om 10.30 uur. De oplage is zoals gewoonlijk beperkt tot 100 stuks en op = op
Ook worden er tijdens de gratis toegankelijke beurs 100 royaal gevulde striptassen uitgedeeld.

Genoeg te beleven dus op de 18e Oost Nederlandse Stripboekenbeurs in het mooie Deventer! De beurs is op zaterdag 7 april geopend van 10.00 tot 16.00 en is gratis toegankelijk.

18e Oost Nederlandse Stripboekenbeurs
Grote of Lebuinuskerk Deventer
Toegang: Gratis

Reacties

reacties