Voor het terrein van de oude ijsbaan zijn er plannen in overvloed, en die vloedgolven sluiten misschien wel het beste aan bij het nieuwste idee voor het braakliggende terrein. Als het aan Dennis Hilgerink ligt beschikt Deventer binnen afzienbare tijd over een heuse “Wake Hall”

oude ijsbaan deventer

Het hele jaar indoor wake boarden en wellicht ook andere watersporten beoefenen in een bad van wel 400 meter, vele sportievelingen kunnen niet wachten tot het zover is. Het concept kan nu al op vele positieve en enthousiaste reacties rekenen maar of dit er toe zal leiden dat Deventer er een te gekke watersportaccommodatie bij gaat krijgen moeten we nog even afwachten. Vergelijkbare concepten in o.a. Hamburg liepen spaak op de financiering die natuurlijk ook niet mals is.

Ons lijkt het in ieder geval een erg leuk plan dat Deventer op watersportgebied op de kaart zal zetten. Bovendien kan het unieke concept zorgen voor een positieve economische impuls en hoeven de Deventenaren niet langer aan te kijken tegen het braakliggende terrein, dat duurt nu al jaren en wordt door veel inwoners als onbegrijpelijk gezien.

indoor-wakeboarding

Hoe denk jij er over? Een goed plan of heb je een ander goed idee voor de locatie van de oude ijsbaan? Laat het ons weten en reageer!

 

Reacties

reacties

11 REACTIES

 1. @laurens, Ambitieus is iets anders dan totaal onhaalbaar hé! Alles beter dan die jarenlange verpaupering die we nu hebben op dat terrein, als iedereen nu eens wat positiever kijkt naar dit soort initiatieven komt het misschien nog eens goed in ons stadje…

  Wel is een idee wat anders dan een plan.. Zou graag eens meer horen over hoe concreet dit eigenlijk is…

 2. als je het bestemmingsplan leest van het ijsbaanterrein zal je al.gauw lezen dat zulke plannen uitgesloten zijn daar. Dit is even ambitieus dan da tik morgen bekend ga maken dat ik een zwembad ga bouwen op de brink.

 3. Dank u wel Redactie
  Ik ben hier dan ook heel druk mee in mijn netwerk
  Ik ga er voor nu de GEMEENTE DEVENTER NOG
  Hoe ik er over naar heb gedacht 2 jaar onderzoek met mijn 2 nieuwe Projecten
  Het aantal inwoners van de gemeente verdubbeld gaat worden
  Het gaat zeer zeker veel heel veel geld kosten maar daar ga ik nu niet over twijfelen De GEMEENTE DEVENTER
  Zal hier nu wel veel over praten en dat m’n WAKKER WORD !!
  Met onze eigen ondernemers uit Deventer en de GEMEENTE DEVENTER Zal en kunnen wij dit echt wel mogelijk maken
  Als je de juiste mensen maar hebt en dat heb ik zeer zeker in mijn LinkedIn met mijn 1500 connecties
  Ik zeg DOEN !!!!!

  Vriendelijke Groet Dennis Hilgerink

  DEVENTER CITY PLAY

 4. En mensen van redactie het word ook een keertje tijd
  Dat de GEMEENTE DEVENTER Een reactie gaat plaatsen vind u niet ?
  Ik vind van wel .

  DEVENTER CITY PLAY

 5. Hoi Dennis!

  Wij gaan (gelukkig) niet over de reactie(s) van de gemeente op deze plannen. Natuurlijk nodigen we ze wél van harte uit te reageren op je plannen!

 6. Laten weten nu eens positief denken. Het lijkt mij een goed plan. Tenminste als het financieel haalbaar is.

  Mijnheer Roy Toy vindt betaalbare huurwoningen op deze plaats. Dat zou heel mooi zijn, ware het niet dat op deze plek zeer dure woningen zouden komen. Dus ook niet voor Jan met de pet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here