Op donderdag 24 en vrijdag 25 maart a.s. is het weer zover: de Lente Editie van Deventer Muziek Totaal. Twee avonden lang genieten van heerlijke live-muziek variërend van de Keltische klanken van Frank Blueka tot de loungy pop-covers van King George en nog veel meer!

De Lente Editie van 2016 is alweer jaargang 43 van dit muzikale evenement en is hierdoor niet meer weg te denken uit de Deventer binnenstad. Er is voor ieder wat wils en ook in jouw favoriete café speelt vast en zeker een te gekke band. Of je nu gaat voor de stevige rock en dampende blues van Joost de Lange Rock/Blues Experience of de “smerige-recht-voor-je-raap-rock-and-roll” van Down at the Doctors het beloven weer twee heerlijke avondjes te worden.

Programma

Nog leuker is het om meerdere bands te gaan bekijken en  daar heb je tijdens Muziek Totaal dan ook alle gelegenheid voor. Op donderdagavond trappen de eerste bands af met natuurlijk ook onze lokale held Rene Bishop (20.30u Grand Café Samen) om op vrijdagavond vrolijk verder te gaan met een erg fijne line-up aan bands door de gehele binnenstad.

Het volledige programma kun je bekijken op de site van Deventer Muziek Totaal. Wil je echt niets missen volg Muziek Totaal dan ook op Twitter voor de laatste updates en alerts rondom de optredens!

Wij kunnen niet wachten op twee heerlijke avonden met fijne live-muziek!

Reacties

reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here