Wie droomt er niet van, je eigen naam op het officiële wedstrijdshirt van onze lokale trots GA Eagles. Vanaf het komende seizoen kun jij deze droom laten uitkomen.

De eerste zesduizend supporters die voor 18 april a.s. een seizoenkaart bestellen krijgen namelijk niet alleen een vaste plek in het gezelligste stadion van Nederland maar staan komend seizoen ook vermeld op het officiële uit-shirt van de Eagles!

GA Eagles wil met deze ludieke actie de trouwe supporters op een leuke manier bedanken. Helemaal nieuw is het idee niet. Eerder deed de Schotse hoogvlieger Hearts of Midlothian hetzelfde.

Ondanks de terugkeer in de Jupiler Leage na degradatie uit de Ere Divisie verkocht onze Deventer trots afgelopen zomer ruim zesduizend seizoenkaarten. Iedere thuiswedstrijd weer zitten er minimaal achtduizend trouwe fans op de tribunes van de Adelaarshorst.

Als jij wil dat de Eagles komend seizoen spelen met jouw naam op het shirt moet je wel snel zijn en je seizoenkaart voor 18 april aanstaande aanschaffen.

#KOMOPTAN Bestellen die kaart!

Welke naam mag niet ontbreken op het wedstrijdshirt het komende seizoen? Laat het weten in de comments!

Reacties

reacties

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here