Aanstaande zondag -27 november 2016- is alweer de derde editie van het Zeldzaam Mooi Winterevenement. Met de brandweerkazerne aan de Schonenvaardersstraat 5 is geheel in lijn van het bijzondere karakter van de Zeldzaam Mooi markten gekozen voor een wel erg speciale locatie.

Tijdens het Zeldzaam Mooi Winterevenement 2016 presenteren ruim 70 verschillende deelnemers hun waren en diensten vanuit kramen en stands. Van (woon)accessoires, schapenvachten en zelf ontworpen kinderkleding tot heerlijke (warme) biologische lekkernijen als poffertjes, frietjes, en stroopwafels, je kunt het zo gek niet bedenken en het is te verkrijgen tijdens dit gezellige evenement.

zeldzaam mooi winterevenement deventer

December-cadeaus
Ook voor de meest unieke december-cadeaus ben je op het Zeldzaam Mooi Winterevenement op de juiste plaats. Net als tijdens alle andere Zeldzaam Mooi markten kun je kiezen uit een keur van unieke, originele en handgemaakte producten, maar ook met andere rariteiten zoals, creatief hergebruik, vintage en retro artikelen in allerlei prijsklassen. Op dit Zeldzaam Mooi Winterevenement staan lokale kunstenaars, creatieve ondernemers en ontwerpers zoals houten horloges, brillen en hoesjes van Hoentjen Creatie, bijzondere handgemaakte sieraden van goud en zilver van Tante Taat, aparte handgemaakte lampen van WelApart, zelf ontworpen hippe kinderkleding van Handigheidje van Hildegard, tassen, (woon)accessoires en nog heel veel meer.

Activiteiten en livemuziek
Extra leuk zijn de verschillende kinderactiviteiten die tijdens het Zeldzaam Mooi Winterevenement plaatsvinden. Zo zijn er speciale kinderworkshops, een springkussen en schminken. Ook is er livemuziek en de Brandweer Deventer zal een aantal demonstraties verzorgen voor jong en oud op het binnen terrein van de brandweerkazerne.

Het zeldzaam mooi winter evenement is van 11:00 – 17:00 uur, entree en parkeren zijn gratis! Een heerlijke zondag in wintersferen… In Deventer natuurlijk!

Zeldzaam Mooi Winterevenement – 27-11-2016 (11.00-17.00) – Schonenvaardersstraat 5 7418 CC Deventer – Toegang: Gratis

Reacties

reacties