Op vrijdag 25 november 2016 vindt in de Deventer binnenstad de Deventer Bluesnight 2016 plaats. I.s.m. Deventer Muziek Totaal trakteert de Deventer horeca het uitgaanspubliek op deze avond op een avondje met de lekkerste blues en meeslepende livemuziek tijdens de 13e editie van dit gezellige evenement. 

Tussen 21.00 en 01.00 spelen maar liefst tien bands uit binnen én buitenland op 9 locaties door de gehele binnenstad. Door de wisselende aanvangstijden kun je op deze avond meerdere bands zien (en horen) spelen. Al wandelend door de gezellige binnenstad geniet je op deze avond dus niet alleen van lekkere livemuziek, het is bovendien een leuk moment om eens kennis te maken met uitgaansgelegenheden waar je normaal niet komt!

Programma Deventer Bluesnight 2016

Om 21.00 wordt de Deventer Bluesnight 2016 afgetrapt op drie locaties. In Bieren Danscafé Persee (Brink 32) speelt de Joost de Lange Rock/Blues Experience (stevige rock, dampende blues) en op het zelfde tijdstip start Big Bo een optreden met ongepolijste soulvolle blues in Vrienden van Vroeger (Grote Kerkhof 23). De Britse formatie Snatch it Back speelt vanaf 21.00 in De Hip (Brink 21).
Om 21.30 maakt men in Blues Rock Cafe Midtown (Brink 14a) ruim baan voor Coolhand Luke een aanrader voor de liefhebber van wat stevigere blues. Overigens speelt voorafgaand aan dit optreden Swamp blues revelation in het voorprogramma. Stadscafé de Waagschaal (Brink 77) is vanaf 21.30 het podium voor de intense blues van Backstreet Crawl.

Vanaf 21.45 speelt Rocktopussy alleen de allerlekkerste bluescovers in Eetcafé de 7e Hemel (Grote Kerkhof 28). Voor bluesrock met een rauw randje moet je tijdens deze editie van de Deventer Bluesnight in Bar de Alm (Kleine Overstraat 87) zijn waar The Big Mama Experience vanaf 22.00 op de planken staat. Op hetzelfde tijdstip begin in Grand Café De Heeren op de Brink (Brink 72) een spetterend optreden van Wild T & the Hot Butts. Een deurtje verder, bij Grand Café Hans & Grietje (Brink 76), zal de Amerikaanse sensatie Michael Dotson vanaf 22.00 de Chicago Blues naar Deventer brengen tijdens een optreden dat je niet wilt missen.

De knallende afsluiter van de Deventer Bluesnight 2016 is voor de Hip (Brink 21). Vanaf 23.00 staat daar een heerlijk optreden van Kingsdeal op het programma ter afsluiting van een heerlijke avond blues in Deventer!

Alle optredens tijdens de Deventer Bluesnight 2016 zijn gratis toegankelijk. Reden temeer om er eens een heerlijk avondje (en nachtje) Deventer van te maken! Begin de avond met een diner in een van de vele gezellige restaurants die Deventer rijk is, en kom je van ver? Blijf dan lekker slapen! Wij hebben nog wel een paar tips voor je!

Deventer Bluesnight 2016 – Binnenstad Deventer – 25-11-2016 (v.a. 21.00) – www.deventerbluesnight.nl

Reacties

reacties