Na een zomer lang spelen met vliegende Hollanders, hoge bi’s en hoepels komt er aanstaande zondag weer een einde aan een seizoen Spelen op de Brink. Speciaal voor de afsluiting van het seizoen is het deze zondag extra gezellig op de Brink met o.a. een voorstelling door Circus Theater School De Klim.

Spelen op de Brink is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Deventer. Midden op het mooie stadsplein kunnen de allerkleinste Deventenaren (en bezoekertjes van onze stad) al sinds 1995 naar hartenlust samenspelen en meedoen aan allerlei leuke activiteiten. Dankzij de inzet van bevlogen vrijwilligers beleven vele kids hierdoor de gezelligste middag van de week!

Met een voorstelling voor én door kinderen sluit Spelen op de Brink het seizoen a.s. zondag op feestelijke wijze af. Tussen 14.00 – 16.00 worden voor het laatst dit jaar het oud Hollandse speelgoed naar de Brink overgebracht voor een ouderwets gezellige middag Spelen op de Brink. Aan het einde van de middag sluit het Spelen op de Brink seizoen het jaar (traditioneel) af met een heerlijk ijsje van Talamini voor alle kids.

Seizoenafsluiting Spelen op de Brink – Brink – Zondag 25 september 2016 – 14.00-16.00 – Toegang gratis

Reacties

reacties