Op 31 oktober jongstleden was het exact een jaar geleden dat DORST haar deuren opende aan de Brink in Deventer. Dit heugelijke feit mag natuurlijk niet zomaar voorbij gaan en daarom viert DORST komend weekend haar verjaardag, en hoe!

Binnen een jaar is DORST uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende horecagelegenheden van Deventer. Op de Brink 38, waar al sinds jaar en dag horecageschiedenis werd geschreven, ontstond in het afgelopen jaar een nieuw, fris en stijlvol concept dat al snel is omarmd door dorstig Deventer. Op zaterdag 5 november viert DORST haar verjaardag, en dat gaat een feestje worden waar nog lang over nagepraat zal worden.

dorst 1 jaar

Vanaf 22.00 ben je uitgenodigd voor een avond (en nacht) die door hoogtepunten aaneengeregen zal worden. Speciaal voor deze feestelijke gelegenheid geven alle DORST Dj’s deze avond acte de présence. Naast de beats van Kevin le Bridge, Rene Marcellus, Davolta, Nick Angelo, Con Nales, Draco Darnell en Dj Robbert zal ook Irwan er voor zorgen dat de voetjes van de vloer gaan op de dansvloer.

Natuurlijk zou DORST DORST niet zijn als de avond niet geheel in stijl van een vet verjaardagsfeest zal verlopen. Denk bijvoorbeeld aan Candy Girls, gratis champagne, Flairtending, lekkere hapjes én cadeau’s voor de 1e 200 gasten.

De toegang tot het verjaardagsfeestje van DORST is gratis en je bent van harte uitgenodigd dit feestje te komen vieren! (18+) So Dress to Impress & Celebrate DORST!

DORST – Brink 38 – 7411 BT Deventer – www.dorstindeventer.nl

Reacties

reacties