Een stralende zondag, picknicken in het park, foodtrucks, lekkere muziek en een te gekke markt.. Klinkt goed toch? Op zondag 17 juli zijn dit de ingrediënten voor het Zeldzaam Mooi Festival in het Worpplantsoen. Een heerlijke zondag voor iedereen die van genieten en een zeldzaam gezellig sfeertje houdt!

Als je vanaf het pontje het oudste stadswandelpark van Nederland binnenloopt ervaar je direct de relaxte sfeer. Op de achtergrond klinken de lekkere plaatjes van Oscar en op het terrein kijk je je ogen uit. Een gezellige markt met bijzondere producten, workshops en demonstraties en natuurlijk lekker eten en drinken, de keuze is reuze!

Of je nu neerploft op een picknickkleed, lekker rondsnuffelt op de bijzondere markt met ruim 40 marktkramen met alleen de allerleukste, handgemaakte en zeldzaam mooie producten uit heel Nederland, of meedoet aan een van de leuke workshops zoals een workshop mozaïek van Sunny Art Atelier. Er is voor iedereen wel iets leuks te beleven op dit festival.

zeldzaam mooi festival worpplantsoen

De muziek op het festival komt van Stichting Zangcultuur met het project Happy Days en Oscar Draait Plaatjes. Kunstenaar Oscar Prinsen heeft een prachtige balans gevonden tussen zijn kunst en het draaien van plaatjes. Op het zeldzaam mooi festival zorgt Oscar voor de muzikale omlijsting met oude vinyl singletjes: Jukebox, soul, funk, disco, Franse chansons, jazzy en pop.

Maak er gerust een dagje uit met het hele gezin van! Voor de kids is er meer dan genoeg te beleven op het Zeldzaam Mooi Festival. Een mobiele lasergame arena, een springkussen, mega bellenblaas demonstraties van Frans van de Kamp, kinderschmink, en Joris de Ballonartiest maakt zeldzaam mooie creaties van ballonnen. Ook de jeugdige bezoekers van dit leuke evenement zullen zich prima vermaken! Speciaal voor de mannen is een ontspannen plekje gereserveerd waar je je ter plekke kunt laten scheren door de Heeren Scheersalon.

Speciaal in kader van het 200 jarig bestaan van het Worpplantsoen is er tijdens het festival een tentoonstelling van historische beelden en kun je luisteren naar historische verhalen over het prachtige park.

Het Zeldzaam Mooi Festival in het Worpplantsoen op 17 juli begint om 11.00 uur en duurt tot 19.00 uur.

Reacties

reacties