Doen

Uitnodiging: Deventer Nieuwjaarsreceptie op 3 januari

deventer nieuwjaarsreceptie 2017

Wilt u de nieuwjaarswensen behalve met familie, buren en vrienden ook met andere inwoners, Deventer ondernemers en het college delen? Dan bent u op dinsdag 3 januari van harte welkom in het Stadhuis aan het Grote Kerkhof op de Deventer Nieuwjaarsreceptie 2017.

De Deventer Nieuwjaarsreceptie is er voor alle Deventenaren en voor iedereen die betrokken is bij Deventer. Het is dé gelegenheid om elkaar een gelukkig en gezond Nieuwjaar toe te wensen!

Het Stadhuis (Grote Kerkhof 1) is open vanaf 16.30 uur . Om 17.00 uur zal burgemeester A.P. Heidema de nieuwjaarsrede uitspreken. Daarna zal de Deventer Promotieprijs 2017 worden uitgereikt door wethouder R. Hartogh Heys. Na afloop van het officiële gedeelte is er de nieuwjaarsreceptie tot 19.00 uur.

De Gemeente Deventer, MKB Deventer, Deventer Kring van Werkgevers, Saxion Hogeschool en Directeuren Overleg Cultuur nodigen u van harte uit om bij de Deventer Nieuwjaarsreceptie aanwezig te zijn op dinsdag 3 januari vanaf 16:30 uur in het Stadhuis van Deventer.

Stadhuis Deventer – Grote Kerkhof 1 – 7411 KT Deventer – www.deventer.nl

Reacties

reacties

Hotels

Meest Gelezen

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co