Tientallen foodtrucks met culinaire hoogstandjes om je vingers bij af te likken, swingende liveoptredens en divers entertainment: Het leukste rondreizende foodfestival van Nederland “Eten op Rolletjes” strijkt in het weekeinde van 22 t/m 24 juli neer in Deventer. Drie dagen lang genieten van keukens op wielen, livemuziek en straattheater in een gezellig openluchtrestaurant in het Worpplantsoen.

Toen Frans en Bob Nagel in 2014 na een reis door Amerika het idee opvatte ook in Nederland een foodtruckfestival te organiseren hadden ze niet kunnen bedenken dat het zo’n groot succes zou gaan worden. Omdat het concept zo enthousiast is ontvangen zijn er dit jaar maar liefst 8 edities van Eten op Rolletjes in evenzoveel Nederlandse steden.

Eten op Rolletjes is een festival voor alle leeftijden: van jong tot oud en alles daartussenin. Natuurlijk staat lekker eten en drinken centraal, maar er is nog veel meer te beleven. Lekkere livemuziek, straattheater en kinderentertainment als bijvoorbeeld het poppentheater, de zweefmolen of de knutseltafels maken van Eten op Rolletjes een dagje uit voor de hele familie.

eten-op-rolletjes-deventer

Op het terrein presenteren tientallen foodtrucks specialiteiten om je vingers bij af te likken. Eten op Rolletjes zorgt er iedere editie voor dat er ook een aantal aansprekende lokale ondernemers hun culinaire kunsten komen vertonen op het festival. Tijdens de Deventer editie zijn dit bijvoorbeeld Mr.Hapje van Sil Lugtmeijer, Meneer Temaki én de Wereldse Wraps en Toffe Tosti’s van Havenvoer uit Fooddock, maar ook de wereldberoemde biefstukken van Loetje uit Gorssel zijn verkrijgbaar tijdens het Eten op Rolletjes.

“We kunnen niet wachten om mensen uit Deventer en omgeving kennis te laten maken met Eten op Rolletjes. Voor elke editie gaan we op zoek naar bijzondere plekken. Het oudste stadswandelpark van Nederland past perfect in dit rijtje. Het Worpplantsoen is een prachtige, groene locatie met veel historie en sfeer.” Aldus Frans Nagel, een van de organisatoren van Eten op Rolletjes.

Rond het terrein in voldoende parkeergelegenheid. Toch wordt bezoekers, vanwege de afsluiting van de Wilhelminabrug, aangeraden op de fiets te komen. Al is het maar om al dat lekkers er weer af te fietsen op de terugweg!

Openingstijden Eten op Rolletjes Deventer
Vrijdag 22 juli: 15:00 tot 23:00 uur
Zaterdag 23 juli: 12:00 tot 23:00 uur
Zondag 24 juli: 12:00 tot 22:00 uur

De toegang tot Eten op Rolletjes is gratis. Meer informatie op www.etenoprolletjes.nl

Reacties

reacties