The KIK is sinds enkele jaren niet meer weg te denken uit het Nederlandstalige muzieklandschap en behoeft daarom ook niet echt een introductie. De Rotterdams/Tilburgse formatie omschrijft zichzelf als ‘Neerlandstalige bietband’ en speelt met hun zestiger-jaren ‘nederbeat’ al sinds 2011 menig festival en poppodium plat. Op 15 juli gooien de in stijl geklede heren het eens over een andere boeg en komen met een intieme akoestische set naar PIKNIK in het Havenkwartier.

Nieuw Jasje
Waar The KIK normaal gesproken een feestje bouwt met een volledige band is het volgens de frontmannen van The KIK, Dave von Raven en Arjan Spies, tijd voor iets nieuws. Omdat niet ieder feestje of gelegenheid zich leent voor een band in vol ornaat experimenteren de heren er lustig op los door hun nummers on-versterkt ten gehore te brengen. Deze ‘intieme’ akoestische sessies lenen zich uitstekend voor het uitproberen van nieuwe nummers en om bestaande ‘klassiekers’ in een nieuw jasje te steken. Tijdens deze avond bij PIKNIK komen de heren met deze afgeslankte variant van The KIK naar Deventer. Dave en Arjan komen sowieso, andere bandleden haken te pas en te onpas aan, geheel volgens geen enkele afspraak.

200% Rebergen
In de sfeervolle setting van PIKNIK gaat dit een muzikaal avondje worden om niet snel meer te vergeten. De avond begint om 20.00 uur en de toegang is gratis. Na het optreden van The KIK draaien 200% Rebergen door tot in de late uurtjes!

PIKNIK – Noordzeestraat 4 – Havenkwartier – Deventer

Reacties

reacties