Deventer op Stelten 2016

Deventer Op Stelten 2016: Een terugblik

transe express

Wat was het een geweldig weekend in Deventer! Deventer Op Stelten 2016 trok niet alleen enorme bezoekersaantallen, het was misschien ook wel de meest verbluffende editie van het evenement door de jaren heen. Ruim 130.000 bezoekers genoten van de voorstellingen in een heerlijke sfeer en in het prachtige decor van het mooie Deventer.

Deventer Op Stelten 2016

Deventer Op Stelten leefde ook op de diverse socialmedia. Bovenstaand een (kleine) selectie.

De organisatie kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement. Met name de kwaliteit van de voorstellingen én de uitstekend gekozen (nieuwe) locaties worden door de bezoekers als zeer geslaagd omschreven. Het volgens velen lastig worden deze editie van Deventer Op Stelten te overtreffen.

Het had van ons nog wel een week door mogen gaan.. We kijken nu al uit naar Deventer Op Stelten 2017! Veel tijd om bij te komen heb je echter niet tijdens deze bruisende zomer in Deventer. A.s. donderdag staat alweer het volgende te gekke evenement in de agenda! Dan je genieten van Undercover op de Brink een muzikaal hoogtepunt waar je echt bij moet zijn!

Reacties

reacties

Hotels

Meest Gelezen

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co