Het is zonder twijfel één van de leukste en eigentijdse hotspots in Deventer en omstreken maar op tweede Pinksterdag is het extra leuk een bezoekje te brengen aan Nunu in Schalkhaar. Op maandag 16 mei is het alweer voor de 4e keer zeldzaam leuk bij Nunu tijdens het Zeldzaam Mooi evenement!

Zeldzaam mooi is een uniek evenement dat in het teken staat van creativiteit, diversiteit en kwaliteit. Op het terrein achter de speelweide zal de inmiddels bekende markt met allerlei handgemaakte en zeldzaam mooie producten staan. Ook worden er door diverse creatieve ondernemers verschillende demonstraties en workshops gegeven die net als bij voorgaande edities in het teken staan van creatie en inspiratie voor jong en oud.

zeldzaammooi-nunu-4

Dagje uit voor het hele gezin

Het Zeldzaam Mooi evenement is uniek in zijn soort en is hierdoor een van de leukste dagjes uit voor jong en oud. Terwijl de kids zich vermaken in de te gekke speeltuin van Nunu is er ook aan de heren gedacht. Speciaal voor de mannen is er een ontspannen plekje gereserveerd waar zij kunnen plaatsnemen in de stoel om zich ter plekke te laten scheren door de Heeren Scheersalon.

Natuurlijk kun je je tijdens het evenement de hele dag tegoed doen aan alle heerlijke gerechten die het eigentijdse restaurant van Nunu te bieden heeft zodat ook de inwendige mens niets tekort hoeft te komen op deze leuke dag.

Zeldzaam Mooi evenement. Maandag 16 mei 2016 – 11:00 – 17:00 uur – Nunu, Raalterweg 22, Schalkhaar. Toegang en parkeren is gratis.

www.naarnunu.nl / www.zeldzaammooievents.com

Reacties

reacties