Ongeveer 70 winkeliers in de binnenstad laten op zondagmiddag 2 oktober hun etalages tot leven komen in de strijd tegen de spion van de Deventer binnenstad. Samen met het winkelende publiek, die via een speciale app mee kan jagen, zal de jacht tijdens de koopzondag in Deventer worden geopend.

Tijdens de Deventer Levende Etalages kan het winkelende publiek meehelpen de spion te ontmaskeren. Via een gratis te downloaden App ontvang je allerlei tips en aanwijzingen die je naar de verblijfplaats van de spion kunnen leiden. Echter, de spion zou geen goede spion zijn als hij/zij deze App toch nog enigszins heeft kunnen saboteren en probeert je met verkeerde tips op het verkeerde been te zetten.

De App is nu al te downloaden en installeren op je smartphone en zal zondag 2 oktober om 13.00 worden geactiveerd door burgemeester Andries Heidema. Voor speurneus die de spion van Deventer het snelst weet te ontmaskeren zijn er leuke prijzen te winnen. De winnaar zal om 16.30 in de Centrale Bibliotheek aan de Brink bekend worden gemaakt.

Deventer Levende Etalages

Tijdens de jacht op de spion zijn er door de gehele binnenstad van Deventer Levende Etalages te vinden. In deze etalages vinden korte voorstellingen, presentaties en living statue-achtige performances plaats. Of je nu mee jaagt op de spion of gewoon komt winkelen, je tocht door de levende winkelstraten van de mooie Deventer binnenstad zal een interactieve beleving zijn om niet snel meer te vergeten!

Deventer Levende Etalages – (Koop-)zondag  oktober v.a. 13.00 – Binnenstad Deventer – Deelname gratis – www.deventerlevendeetalages.nl

Reacties

reacties