Voor iedereen die zin heeft in een feestje met een hoog dansbaar gehalte én beschikt over een goed paar zeebenen is er goed nieuws! Op zondag 19 juni a.s. meert Jack The Boat aan in Deventer voor een van de leukste feestjes op de IJssel.

Heb je de voorkeur voor een rustig voortkabbelend vaartochtje, genieten van het rustieke uitzicht met als zinderend hoogtepunt een potje bingo, dan kun je misschien beter niet inchecken op dit schip. Toegegeven; wanneer je denkt aan een boottochtje op de IJssel zul je niet direct denken aan dampende beats, een uitzinnige menigte en een opzwepend sfeertje. Maar dit is nu net wel wat je van Jack The Boat mag verwachten.

Een heus partyschip waar je op het bovendek lekker kan genieten van de dikste house muziek, fijne hapjes en de lekkerste drankjes, dat is Jack The Boat in het kort. Tussen 14.00 en 21.30 garandeert de line-up met onder andere Sgt. Friendly, Wantigga, PATSKI en De Sluwe Vos een boottochtje om niet snel te vergeten.

jack the boat - sgt friendly jack the boat - patski jack the boat - de sluwe vos

Jack The Boat wordt georganiseerd door De Nachttuin in samenwerking met Studio Sonsbeek. Dat Deventer warm loopt voor deze unieke boottocht blijkt wel; de kaarten voor Jack The Boat zijn haast niet aan te slepen. Als je erbij wilt zijn moet je snel zijn (ruim 90% van alle kaarten is al verkocht!). Kaarten bestellen doe je hier. All Aboard!

Reacties

reacties