Doen

Year Of The Monkeyjam: Aapachtig & Muzikaal feest in DOK H2O!

Aapachtig feest in DOK H2O met mega jamsessie en vrolijke bands!

Wist u dat 2016 het jaar van de aap was volgens de Chinese Zodiac kalender? Colored Monkeys, de organisatie achter o.a. de Monkeyjam, viert dit tijdens “Year Of The Monkeyjam” op 28 januari in DOK H2O.

Na de editie van vorig jaar met o.a. Benjamin Herman, Jan Terlouw Jr. & Roots Rising is het nu tijd voor de afsluiting van het jaar. Dat het een muzikaal spektakel wordt is gegarandeerd, want naar aanleiding van deze avond werd Colored Monkeys afgelopen jaar nog genomineerd voor de POPPRIJS Overijssel!

Het jaar van de aap staat volgens de zodiac kalender voor chaos en verandering en eindigt op 27 januari. Om deze reden, én om het twee jarig bestaan van de Monkeyjam te vieren, is het weer tijd voor de georganiseerde chaos van de Colored Monkeys. “Bereid je voor op bananen, apenstreken en natuurlijk de jam-de-la-creme, een gigantische jam-sessie waarbij de beste regionale muzikanten en een special guest samen jammen, alles puur op improvisatie.

Naast de jam-de-la-creme zullen er ook bands spelen. Met de E.P. Release van de Monkey Tribe, een band ontstaan vanuit de Monkeyjam, is Deventer weer een nieuwe band rijker. Deze band sloot zich een week op in de studio en deze avond kunt u het resultaat horen.

Als afsluiter van de avond staat Trikosis op het programma, een extravert straatgezelschap uit het westen van land dat feestelijke Balkan en Zigeuner muziek speelt.

Colored Monkeys is een initiatief van Richard Wevers en Fabian Schrijver, waarmee de twee Deventer meer cultuur en kleur willen geven. Naast area’s op Stadsfestival Deventer en The Living Village Festival organiseerden de twee apen al 20 jamsessies op Paviljoen Vogeleiland i.s.m. Jan Terlouw Jr.

year of the monkeyjam

Year Of The Monkeyjam – 28/01/2017 20:00 uur- DOKH2O – Scheepvaartstraat 13 Deventer – Entree: €5,-

 

Reacties

reacties

Hotels

Meest Gelezen

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co