In het weekend van 5 en 6 november brengt Toneelgroep de Schalmspelers de voorstelling “Familie opgelicht” in de gezellige toneelzaal van de Schalm. Het hedendaagse toneelstuk boordevol humor en onverwachte wendingen staat garant voor een gezellige middag of avond uit. 

Het zal je maar gebeuren… ben je op vakantie in Australië, wordt je door je moeder gebeld dat je een geldprijs van 20.000,- euro hebt gewonnen. Goed nieuws natuurlijk, maar de prijsuitreiking is al over twee dagen en de organisatie wil dat jij de prijs persoonlijk in ontvangst neemt. Tijdens een live-uitzending van de regionale televisiezender nog wel! Terwijl jij snel op zoek gaat naar de eerste de beste vlucht terug, gebeuren er thuis hele andere dingen. Sommige familieleden zien zo’n prijs namelijk ook wel zitten, en ruiken nu hun kans!

Voor het stuk kroop Schalmspeelster Karin Zweers zelf in de pen, met de belevenissen en het wel een wee van de Familie Schepers als resultaat. Het enthousiaste toneelgezelschap de Schalmspelers brengt “Familie Opgelicht” in het weekend van 5 en 6 november maar liefst twee keer op de planken. Op zaterdag 5 november is er om 20.00 uur een avondvoorstelling (zaal open om 19.30) en op zondag 6 november een matineevoorstelling om 14.00 uur (zaal open om 13.30).

Voor beide voorstellingen is het verstandig om vooraf te reserveren. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar schalmspelers@gmail.com of te bellen met 0570-653488 (fam. De Graaff).

Familie opgelicht – De Schalm – Dreef 1 – 7414 EA Deventer – Entree: €5,-

Reacties

reacties