Op donderdag 20 en vrijdag 21 oktober 2016 staat de binnenstad van Deventer weer bol van de livemuziek tijdens de herfsteditie van Muziek Totaal. Het is alweer de vierenvijftigste editie van het gezellige muziekfestijn, dat traditioneel veel publiek naar de Deventer binnenstad trekt.

Diverse Deventer cafés en andere horecagelegenheden trakteren je tijdens Muziek Totaal op optredens van diverse solisten, duo’s en bands. De muziekstijlen zijn minstens even divers als de gelegenheden waar gespeeld wordt . Van pop en soul tot dansbare funk en rock’roll, akoestisch of versterkt, tijdens Deventer Muziek Totaal is er voor iedereen wel iets om naar uit te kijken (en luisteren).

Donderdag

Op donderdagavond trapt Stadsstamcafé De Waagschaal om 21.00 uur af met BACK2BACK die de lekkerste muziek van de laatste 4 decennia op het repertoire heeft staan. Het Deventer duo Bervoets & Westerhoff bouwt vanaf 21.45 een feestje met de leukste covers in Cafe De 7e Hemel. Tegelijkertijd speelt Try Out bij De Heeren op de Brink, voor de liefhebber van Soul, Dance & Disco een echte aanrader! De eerste avond van Muziek Totaal zal worden afgesloten met een optreden van King George in de Alm, gegarandeerd een feestje dus!

Vrijdag

De vrijdagavond van Deventer Muziek Totaal is voor velen het hoogtepunt. Try Out trapt af (De Waagschaal 20.30) en daarna volgen de optredens elkaar in hoog tempo op. Zo kun je gaan luisteren naar de spannende rockcovers van The Bridge (Bieren Danscafé Persee 21.00) of genieten van de akoestische covers van Bertil Wijnbergen (Vrienden van Vroeger 21.00). Voor driestemmig, eigentijdse rock en pop moet je naar de Sandpoort waar de Dames van Adel op de planken staan (21.00). De formatie More Life speelt vanaf 21.15 de betere covers uit de 60-70-80-er jaren (Eetcafé De Sjampetter) en de liefhebbers van het wat stevigere werk zijn van harte welkom bij Rocktopussy (Café Kaal, 21.30) of bij Midtown waar maar liefst 3 one-man-bands (Dead Cat Stimpy, Ottoboy en Robbing Banks, 21.30) het wat ruigere werk laten horen. In De Hip kun je uit je dak gaan op de smerige-recht-voor-je-raap-rock-and-roll van Down at the Doctors (21.30) en op het zelfde tijdstip begint Bad Shoes bij Hans en Grietje aan een fijne set met de lekkerste pop en rock uit de top 100.  Lekker meezingen met de grootste hits uit de top 2000 kan tijdens het optreden van Meneer Pauw (De 7e Hemel, 21.45) Ga je liever voor gevoelige blues, swingende rock’n roll, of knallende rock? Dan wil je The Woof niet missen (De Heeren op de Brink, 21.45). De Haagse formatie Bag of Bones sluit met hun meeslepende bluesrock deze editie van Muziek Totaal af (De Alm 22.00).

Speelschema

Speelschema Muziek Totaal

Wil je geen optreden missen? Download dan hier het volledige programma van deze Muziek Totaal Herfsteditie 2016! (tip: Sla de afbeelding op op je telefoon en je hebt de het programma op ieder moment bij de hand!) Print je het programma liever uit? Geen probleem! We hebben hier een printvriendelijke versie voor je klaar staan!

 

De Deventer Maandagenda

Naast Muziek Totaal vinden er in Deventer bijna iedere week wel leuke evenementen plaats die je niet wilt missen. Meld je daarom aan voor de Deventer Maandagenda en ontvang iedere maand een overzicht van de leukste evenementen, activiteiten op het gebied van muziek, kunst, cultuur en vrije tijd gratis in je inbox! Aanmelden voor de Deventer Maandagenda kan hier!deventer maandagenda-leaderboard

Reacties

reacties