Doen

Filmisch spektakel tijdens Dail Q Filmquiz in Filmhuis De Keizer

filmquiz filmhuis de keizer

Op zondag 15 januari komt de Dial Q Filmquiz naar filmhuis De Keizer. Met deze filmquiz kun je je kennis testen en genieten van een filmisch spektakel. Een ode aan de film aan de hand van spannende en maffe vragenrondes. Eerdere deelnemers zullen het beamen: dit is de leukste filmquiz van het oostelijk (én westelijk) halfrond.

Hoe heet die ene acteur ook alweer? Welke films maakte die regisseur al eerder en welke titel had die ene klassieker nou ook al weer? Meedoen aan de quiz is minstens zo leuk als winnen. Moeilijk? Niet voor filmliefhebbers. Zelfs als je niks weet van film is het leuk.

De filmquiz is een initiatief van Dail Q, een stel ervaren filmquizmakers uit Hoorn en is volgens velen dé beste filmquiz van Nederland. De quiz start om 15.00 uur en duurt ongeveer 3 uur, inclusief prijsuitreiking. Je kan meedoen met een team van maximaal 4 personen (alleen mag ook). Kaarten kopen en reserveren kan via www.filmhuisdekeizer.nl of aan de kassa. Entree: € 9,- per persoon (vriend € 7,-, onder 25 € 8,-, Cineville gratis).

Dail Q Filmquiz in Filmhuis De Keizer – 15/01/2017 – Aanvang: 15.00 uur
Keizerstraat 78 – 7411 HH Deventer – Tickets: €9,-/€8,-/€7,-


 

Reacties

reacties

Hotels

Meest Gelezen

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co