Update 21/08/2016 11:30 CONCERT AFGELAST

Het geplande concert in het Worpplantsoen is vanwege “(weers)omstandigheden” afgelast.

up-date

 

Op zondag 21 augustus vindt er een revival plaats in de Muziekkoepel Nering Bögel (Worpplantsoen). Het betreft de start van de muzikale carrière van de toen 14-jarige gitarist Tom Veltien. Vijf jaar geleden vormden de vier bandleden van What’s Up Doc?, Ernst, Joke, Ben en Hans aangevuld met toetsenist Dick Verra de eerste Tom Veltien Band. In 2013 stonden ze met deze formatie op Ribs & Blues in Raalte op het podium voor ruim 2000 mensen.

Het belooft een zeer gevarieerde middag te worden die begint met een muzikale vakantie-tour met zomerse muziek uit de Sixties, Franse chansons en zwoele Blues. Denk daarbij aan songs van Robert Gray, Julien Clerck, Beatles, JJ Cale, Eric Clapton, Jimi Hendrixs, Joe Bonemassa en vele anderen. Uiteraard komt het ‘Ribs & Blues optreden’ weer aan bod met daarbij gastoptredens van mondharmonica solist Bert de Jong en Rianne Voorberg op saxofoon.

Om half drie staan de klapstoeltjes weer klaar maar je kan natuurlijk ook je eigen picknickkleedje meenemen om in een Woodstock-achtig sfeertje lekker te genieten van deze swingende middag in het park.

De wekelijkse gratis zondagmiddag concerten zijn van 14.30 tot 16.30 uur. Versnaperingen zijn verkrijgbaar in de nostalgische kiosk en in het park is een toiletgelegenheid.

Reacties

reacties