Als je aanstaande zaterdagavond eenmaal een plekje hebt gevonden op een van de gezellige terrassen op de Brink in Deventer doe je er slim aan lekker te blijven zitten. In zo’n drie en een half uur komen er dan 14 unieke optredens voorbij tijdens Tour de Terras 2016!

Tour de Terras al jaren een van de muzikale hoogtepunten op de evenementenkalender van Deventer en is in die jaren altijd een garantie gebleken voor een heerlijk avondje uit in de mooie Hanzestad. Ook dit jaar is de organisatie er weer in geslaagd een gevarieerd programma samen te stellen met muzikale hoogtepunten en voor ieder wat wils.

Onder andere De reggae revolutie uit het Oosten Roots Rising, Bek vol Zand en de Nederpopband Elders komen voor Tour de Terras 2016 naar Deventer. Tussen 20.30 en middernacht trekken de bands van het ene podium naar het andere om zo iedereen op de Brink te vermaken met een (semi-) akoestische uitvoering van hun repertoire.

De bands spelen steeds een set van ongeveer een kwartier om vervolgens het feestje op een ander podium op de Brink voort te zetten. Op welk terras je ook plaatsneemt, deze rondreizende muzikale gezelligheid komt vanzelf aan je voorbij! Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om lekker terras te hoppen en steeds vanaf een ander terras van de optredens te genieten.

Tour de Terras 2016 : Programma (Download/Print)

tour de terras 2016

Tour de Terras 2016 – Zaterdag 27 augustus 2016 – Brink, Deventer – Aanvang 20.30 uur. (Toegang gratis)

Reacties

reacties