Het is ieder jaar weer een lastige keuze. Blijven we thuis, gezellig met de familie of gaan we een leuk feestje pakken om het nieuwe jaar in te luiden. De keuze wordt je dit jaar wel heel makkelijk gemaakt. In Deventer zijn er verschillende feestjes die je echt niet mag missen. Wij zetten er een aantal voor je op een rij!

NYE STOUTE SPROOKJES KWARTIER (18+)

foute sprookjeskwartier
Het Burgerweeshuis en Studio Wonder slaan dit jaar de handen ineen voor misschien wel een van meest bijzondere oud en nieuw feestjes in de wijde regio. Aan de organisatie zal het echt niet liggen. Zij toveren een heel straatblok om met als inspiratie de eeuwenoude sprookjes. Het Havenkwartier van Deventer is het decor voor deze veelbelovende party. Vanaf 00.30 uur veranderen in (en rond) de oude voedselbank 3 Magische AREA’S in een waar Sprookjeskasteel! In De Verboden Toren (Van Bieber tot Hakkuh tot schuren) of het Kasteel Party-a-lot (All Times – 90’s – 00’s – Partytime) en voor de liefhebbers is er Wonderland (House – Techno).

Roodkapjes, Wolven, verloren glazen muiltjes en Gelaarsde Katten.. niets zal te gek zijn in het Stoute Sprookjes Kwartier. Elke balzaal een andere stijl, elke ruimte een ander sprookje.. Laat je betoveren in deze wonderlijke wereld…
Tickets zijn nog maar beperkt verkrijgbaar. Wacht dus niet te lang als je hier bij wilt zijn!

NYE STOUTE SPROOKJES KWARTIER – HAVENKWARTER DEVENTER – AANVANG: 00.30 – TICKETS (a €35,-) via: www.burgerweeshuis.nl

Freaky Masquerade NYE (18+)

freaky masqueradeDORST in Deventer organiseert met oud en nieuw een spetterend gemaskerd bal. Verwacht alleen geen slaapverwekkende walsjes en stijve kostuums. Werkelijk alles wordt uit de kast getrokken om van dit feestje de place-to-be te maken voor oud en nieuw in Deventer. Vanaf 23.00 ben je welkom @ the Freaky Masquerade NYE. Speciaal voor de gelegenheid is DORST d.m.v. indrukwekkende aankleding met internationale allure omgetoverd tot een Masquerade Ball dat zijn weerga niet kent. Bij binnenkomst ontvang je een gratis Masquerade masker zodat je helemaal kunt opgaan in de sfeer van dit spetterende feestje!
Ook muzikaal zit het wel snor deze avond wel snor. Met een line-up van o.a. Ouwe Jongens Krentebrood, Dj Danjah, DJKubes en McMay is een knallend avondje gegarandeerd. Om het nog eens helemaal af te maken trakteert DORST je om klokslag 00.00 uur op groots vuurwerk.

Ook voor dit feestje zijn de tickets nog maar zeer beperkt beschikbaar. Wees er dus snel bij als je zeker wilt zijn dat je er bij kunt zijn!

Freaky Masquerade NYE – DORST in DEVENTER – AANVANG 23.00 – TICKETS (€45,- INCL ONBEPERKT BIER, WIJN, FRIS, EEN COCKTAIL EN FINGERFOOD) BIJ DORST & SUSHI BY ME OF VIA: https://www.outix.net/tickets/event/37960

New Years Eve: Twin Peaks (80’s & 90’s Alternative)

twin peaks nye de hip
Met het thema Twin Peaks (dé cult serie van de jaren negentig geregisseerd door de onnavolgbare David Lynch) zet de Hip bij voorbaat al een van de meest spraakmakende oud en nieuw feestjes van het jaar neer. Werkelijk aan alles is gedacht. Wat dacht je bijvoorbeeld van Special Agent Dale Cooper’s Red Room (boven) waar een All Star band met o.a. op bas Sebas van Olst (Typhoon), op gitaar Vedran Mircetic (De Staat), op toetsen Matthijs Stronks (Donnerwetter) en op drums Pieter Holkenborg (Automatic Sam) mysterieuze Twin Peaks songs spelen. Of The Roadhouse (begane grond), hét café waar heel Twin Peaks de avond en nacht doorbrengt en waar ook al zo veel rare en creepy dingen gebeuren. In de Roadhouse draaien we 80’s een 90’s Alternative Disco (DJ Johnny D van OOR!) ! Van Nirvana tot De La Soul en van The Cure tot Michael Jackson! Zelfs in het trappenhuis is het deze avond totaal niet pluis, zoals je kunt verwachten in Twin Peaks.

Dit feestje @ De Hip is er een die echt bovenaan je lijstje moet staan als je gaat voor goede muzikanten, lekkere muziek en een griezelig lekkere vibe! De tickets gaan als zoete broodjes dus wees er snel bij!

New Years Eve: Twin Peaks – De Hip – AANVANG: 23.00 – TICKETS (€25,-) VERKRIJGBAAR AAN DE BAR OF VIA: https://shop.ticketpunk.com/events/320/tickets

Schudden: NYE SPECIAL

schudden nye - feestcafe de tijd deventer

Feestcafé De Tijd doet waar het goed in is tijdens oud en nieuw: Een super lekker feestje bouwen met de Nieuwjaars-editie van Schudden! Ondanks het feit dat het natuurlijk altijd al een feestje is @ De Tijd pakt men tijdens de jaarwisseling nog eens extra uit met een spetterende editie van Schudden. Op de dansbare beats van D-Rashid en Artistic Raw kun je tot in de late uurtjes het nieuwe jaar vieren onder het genot van lekkere drankjes, een fijne vibe en natuurlijk alleen maar leuke mensen! Nadat je wordt ontvangen met een welkomstdrankje knal je om klokslag twaalf uur het nieuwe jaar in met een spetterende vuurwerkshow.

De Tijd belooft je een feestje waar je de rest van het jaar over na kunt én gaat praten..dus zorg dat je erbij bent!

SCHUDDEN NYE SPECIAL – FEESTCAFE DE TIJD – AANVANG 23.00 – TICKETS (€20,-) VERKRIJGBAAR AAN DE BAR EN BIJ SAMEN IN DEVENTER.

Ontbreekt er een feestje in dit overzicht waarvan jij van mening bent dat het er zeker tussen moet staan? Stuur ons de info en we vullen dit lijstje met veel plezier aan!

Reacties

reacties