Een van de leukste reizende festivals van het land doet ook dit jaar Deventer weer aan. Op 24 september 2016 kun je genieten van meer dan 45 optredens van Nederlandse bands en artiesten op locaties door de gehele (binnen-) stad van Deventer tijdens de Popronde 2016 in Deventer.

Popronde is een landelijk reizend festival dat ieder najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. Deventer staat al jaren als vaste stad op het programma van dit festival dat voor acts als Racoon, De Staat, Handsome Poets, Marike Jager, Dotan, Chef’ Special, Go Back to the Zoo, John Coffey, Blaudzun, Mister & Mississippi, , Rondé, Roosbeef, Kensington, The Brahms, Lucky Fonz III en Haevn, de definitieve doorbraak in de muziekindustrie betekende.

Van metal tot hiphop van singer-songwriters tot drum ’n bass en van rock tot blues, bijna ieder genre is vertegenwoordigd tijdens de Popronde. Gedurende de avond spelen de acts in cafés, platenzaken, clubs en podia door de hele stad. Gewapend met het programmaboekje kun je tijdens de Popronde op één avond genieten van opkomende bands in ieder gewenst genre.

Tijdens de Popronde 2016 in Deventer staan er meer dan 45 optredens op het programma. In vrijwel iedere horecagelegenheid treden bands op, maar ook bij verassende locaties als Crespo en Dare Fashion kun je tijdens de Popronde genieten van lekkere livemuziek.

Het programma speelt zich af tussen 14.00-01.00 uur en voor de echte liefhebbers is er daarna nog een afterparty in De Hip waar de voetjes van de vloer kunnen op de dansbare electronic pop van Nghtshft. De toegang tot de Popronde 2016 in Deventer is zoals altijd gratis.

Als je echt niets wilt missen van de Popronde in Deventer kun je via onderstaande link een printvriendelijke versie van het Programma Popronde 2016 Deventer downloaden.

Download: Programma Popronde Deventer 2016

Wij wensen je alvast heel erg veel plezier toe tijdens de Popronde 2016 in Deventer!

Popronde 2016 Deventer – Zaterdag 24 september 2016 – v.a. 14.00 – Binnenstad Deventer – Toegang gratis.

 

Reacties

reacties