Doen

Zeldzaam Mooi Oogstfeest op de Ulebelt

oogstfeest ulebelt 2016

Het Oogstfeest op de Ulebelt is dit jaar extra feestelijk. In samenwerking met Zeldzaam Mooi vindt er op 18 september 2016 een bruisend en feestelijk evenement plaats op het Natuur-, milieueducatiecentrum in Deventer.

Een dag van proeven, beleven en doen, met diverse workshops, demonstraties en activiteiten. Zo zijn er lokale voedselproducenten aanwezig met de mooiste streekproducten (o.a. wijn, worst, jam, mosterd), is er muziek en zijn er verschillende kinderactiviteiten zoals schminken en broodjesbakken.

Op de streekmarkt presenteren ruim 25 verschillende deelnemers hun waren en diensten. Van heerlijke biologische poffertjes en Turkse hapjes tot schapenwollen producten en Veluwse stoofpotjes. Verder zijn er info-stands van o.a. Wij Deventer, IVN en de imkervereniging en is de Sallands Toerisme-kraam aanwezig.

De Heeren Scheersalon uit Deventer creëert een ontspannen plekje voor mannen, waar mannen plaats kunnen nemen in de stoel om zich ter plekke te laten scheren door Remco van de Heeren Scheersalon. Frans van de Kamp komt mega bellenblaas demonstraties geven voor de meegekomen kinderen.

Een gezellige zondagmiddag voor het hele gezin dus!

Het Oogstfeest – De Ulebelt – Maatmansweg 3, Deventer – Zondag 18 september 2016 (12:00–17:00) Toegang en parkeren zijn gratis.

Reacties

reacties

Hotels

Meest Gelezen

Over OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl is hét startpunt voor alles wat je wilt weten over Deventer. Alles over Evenementen, Shoppen, Overnachten en Cultuur in Deventer voor jouw verzameld op OntdekDeventer.nl

OntdekDeventer.nl houdt je op de hoogte van alles wat je niet mag missen in Deventer. Volg ons ook op Facebook & Twitter voor extra lezersacties en aanbiedingen!

Ook over Deventer:

Copyright © 2016 Ontdek Deventer.

Naar Boven

HEEL EVEN VOOR DAT JE GAAT: ONTVANG JIJ DE DEVENTER MAANDAGENDA AL?

Wil jij geen evenement in Deventer missen? Meld je nu aan en ontvang de Deventer Maandagenda iedere maand gratis in je inbox!

Je gegevens worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

Powered by themekiller.com watchanimeonline.co