Op zondag 25 september sluit Muziekkoepel Nering Bögel het concertseizoen af met een feestelijke middag vol muziek en zang. Aan Shantykoor Op Koers en Het Stijlorkest de eer om de zondagmiddagconcerten in het groen voor dit jaar op feestelijke wijze af te sluiten.

Het Stijlorkest luistert deze middag op met een breed repertoire, van zomerse Latin tot gezellige dansmuziek en van bekende meezingers van nu tot good old rock ’n roll. Shantykoor Op Koers zingt, zoals de naam al doet vermoeden, liedjes over de zee, het ruige leven op de schepen, woeste stormen en heimwee naar huis en vrouw. Met een repertoire van meer dan 100 Nederlandse, Engelstalige en Duitse liedjes en onder bezielende leiding van dirigent Tijme de Boer een garantie voor een gezellige middag!

In de nostalgische kiosk zijn ook dit keer weer allerlei lekkere versnaperingen verkrijgbaar en in het park is toiletgelegenheid.

De gezellige wekelijkste zondagmiddagconcerten in het Worpplantsoen die het afgelopen seizoen gratis toegankelijk waren zijn een groot succes en zullen ook volgend jaar weer op de agenda staan. Maar natuurlijk niet voordat dit seizoen op feestelijke wijze is afgesloten a.s. zondag!

Zondagmiddag concert in het groen – Muziekkoepel Nering-Bögel (Worpplantsoen) – Zondag 25 september 14.30-16.30 – Toegang gratis

Reacties

reacties