De kerstdagen, voor velen een moment van samenzijn met de familie of natuurlijk je geliefde. Toch is het voor singles niet altijd even makkelijk te bedenken wat ze nu weer moeten gaan doen met kerst. Op tweede kerstdag organiseert The Little River Café daarom een unieke kerst-aanschuif-lunch voor singles die eens wat anders willen dan gourmetten met de familie!

Tijdens de lunch schuift iedereen aan in de sfeervolle kombuis van het schip. Gezellig met zijn allen aan een lange tafel geniet je van allerlei lekkers bij een heerlijk warme kachel. Op het menu staan allerlei home-made gerechten, typerend voor The Little River Café.

“Iedereen die mij kent weet dat het met de kerstdagen altijd al een zoete inval van vrienden, familie en leuke mensen is in huize Durkstra. Het idee om met kerst de deuren van het schip te openen voor iedereen die er even lekker uit wil, kennis wil maken met leuke nieuwe mensen en ook nog eens wil genieten van een heerlijke lunch was eigenlijk niet meer dan vanzelfsprekend” Aldus Katinka Durkstra, eigenaar van het drijvende eetcafé aan de Loswal in Wijhe. Op de vraag of dat wel goed gaat met een paar dozijn singles op een schip antwoord ze glimlachend, “De naam is misschien wat verwarrend, de kerstlunch is écht geen speed-date-achtige bijeenkomst hoor! Je mag ook gerust een goede vriend of vriendin meenemen als je liever niet alleen komt. Gewoon op een gezellige manier leuke mensen leren kennen, lekker eten en een fijne tijd hebben, daar gaat het om!.”

Inmiddels heeft zich al een gezellige groep mensen aangemeld voor de Happy Singles lunch, maar er is altijd plek voor nog meer gezellige mensen! Opgeven voor de lunch kan tot a.s. maandag 19 december via katinkadurkstra@outlook.com De vier gangen lunch kost €27,50 per persoon, exclusief drankjes. Kijk voor meer info op de Facebookpagina van The Little Rivercafé

Happy Single Lunch – The Little River Café (Loswal Wijhe) – Tweede Kerstdag 26/12/2016 – Aanvang: 13.00 uur

Reacties

reacties