Niet alleen liefhebbers van literatuur kunnen dit weekend hun hart ophalen in Deventer. Ook de muziekliefhebber komt ruimschoots aan zijn trekken tijdens het Boekenmarkt weekend. De mooie tuin van het Burgerweeshuis is op zaterdag 6 augustus het middelpunt van het land voor de liefhebber van vinyl.

De platenbeurs Deventer Vinylstad is een samenwerking tussen platenzaak Variaworld en het Burgerweeshuis en eigenlijk niet meer dan logisch. Deventer is sinds jaar en dag Vinylstad bij uitstek en huisvest al jaren kwalitatief hoogstaande platenzaken. Een betere locatie dan de historische binnenplaats van hét muzikale hart van Deventer had men niet kunnen kiezen. Alle tekenen wijzen dan ook op een succesvolle eerste editie van de platenbeurs.

Platenzaken uit het hele land

Op de platenbeurs kun jij je hart ophalen bij de vele stands die aanwezig zullen zijn tijdens Deventer Vinylstad. Zij bieden je een ruime sortering aan muziek, van Rock tot Pop en van Reggae tot Hiphop voor vele verschillende muziekdragers en hebben speciaal voor de platenbeurs leuke aanbiedingen. Naast Deventer platenzaken komen er platenzaken uit heel Nederland naar Deventer op 6 augustus. Het zou dus maar zo kunnen dat je die ene plaat waar jij al jaren naar op zoek bent gewoon in je eigen Deventer kunt scoren dit weekend!

Platenbeurs Deventer Vinylstad duurt van 10.00 tot 17.00 uur en de toegang is gratis!

Poppodium Burgerweeshuis, Bagijnenstraat 9, Deventer (Platenbeurs is in de Tuin van het Burgerweeshuis)

Reacties

reacties