Wat is een leukere manier om de historische binnenstad van Deventer te ontdekken dan dit te doen in een nostalgische paardentram! Tussen 1 juli en 31 augustus kun je iedere donderdag en zaterdag meerijden op een rondrit langs de vele mooie plekjes die de Deventer binnenstad te bieden heeft.

Tijdens de rondrit, verzorgt door Stalhouderij Schouwink, proef je de sfeer van het rijke verleden van de stad. De historie straalt je tegemoet tijdens een boeiende rondrit langs de monumentale hoogtepunten van Deventer. De route start vanaf de Brink (terras de Keizer) en gaat verder door de Walstraat, Damstraat, Pikeursbaan, Houtmarkt, Bokkingshang, Welle, Vispoort, Nieuwe Markt, Grote Kerkhof, Hofstraat, Welle, Onder de Linden, Twickelostraat, Gibsonstraat, Smedenstraat, Sijzenbaanplein, Brinkpoortstraat, Keizerstraat.paardentram deventer

Een ritje met de paardentram kost €5,- Kinderen tot 12 jaar mogen voor €3,- meerijden. Het is ook mogelijk de paardentram te huren met groepen. Meer info op de website van Stalhouderij Schouwink.

Reacties

reacties