Het Grote Kerkhof is ook deze zomer het kloppend hart van Deventer voor liefhebbers van live muziek, straattheater en lekker eten en drinken. Onder de noemer “Rendez Vous op het Plein” worden ook deze zomer weer volop leuke optredens en activiteiten georganiseerd op de zondagmiddagen.

Het ‘Rendez Vous seizoen’ zal op zondag 3 juli worden afgetrapt met een doldwaze middag vol straatheater, live muziek en nog veel meer leuke acts en activiteiten. Onder andere Magic Jack en de dames van Tour d’amour zullen deze middag hun opwachting maken op het gezellige stadsplein.

rendez vous - grote kerkhof deventer

Vanaf een van de gezellige terrassen, bijvoorbeeld bij de Vrienden van Vroeger of de 7e Hemel, kun je genieten van de optredens en het vermaak. Natuurlijk onder het genot van een lekker hapje en drankje. Het is dit jaar voor het eerst dat de zogenaamde ‘Pop-Up-terassen’ in gebruik worden genomen op het Grote Kerkhof. Door dit verruimde terrasaanbod zal het extra gezellig zijn op het toch al bruisende plein.

Op het programma van Rendez Vous staan deze zomer verder onder meer een Engelse én een Amerikaanse middag, een Bluesfestival en veel, heel veel lekkere live muziek. Er is deze zomer dus geen reden je te vervelen op de zondagmiddag, die afspraak staat!

Meer info en het programma op www.grotekerkhof.nl

Reacties

reacties