Op zondag 25 september 2016 vindt alweer de derde streekmarkt plaats bij Eten bij Pa & Ma en De Oorsprong in Schalkhaar. Ruim 25 deelnemers presenteren tijdens deze gezellige markt hun waren en diensten, variërend van lokale lekkernijen tot ambachten.

Tijdens deze zeldzaam mooie streekmarkt kun je naast voedselproducten als wijn, kaas, jam, worst en mosterd ook allerlei handgemaakte producten als brood- en kaasplanken, woondecoratie en o.a. duurzame en milieubewuste artikelen als schapenvachten bekijken en aanschaffen. Naast een smaakvol ambachtelijk assortiment is er seizoen afhankelijk aanbod van o.a. groente

Naast de kramen van de tientallen deelnemers is er traditioneel ook veel ruimte voor ander vertier en gezelligheid tijdens de streekmarkt. Zo is er livemuziek van de muzikale goudsmid David Samson die eerder optrad voor koningin Maxima en tijdens North Sea Jazz. Ook aan de kids is gedacht, er zijn mega bellenblaas demonstraties, een ballonmaker en ook de Limo Limousine is aanwezig met heerlijke zelfgemaakte limonades.

Tijdens de streekmarkt kun je bovendien de ontwikkelingen in de Kapschuur van de Oorsprong komen bekijken waar bijvoorbeeld Het Nieuwe Aaltje haar intrek heeft genomen met kookboeken, workshops en diverse streekproducten.

De streekmarkt is van 11.00 – 17.00 en de toegang en parkeren zijn gratis.

Streekmarkt Schalkhaar – Spanjaardsdijk 68, Schalkhaar – Zondag 25 september 2016 11.00 – 17.00 – Toegang gratis.

Reacties

reacties