Hoewel een potje golf voor de meesten van ons al een avontuur op zich is kun je a.s. zaterdagavond op een wel heel bijzondere manier ‘een balletje slaan’ tijdens de Pitch&Putt Moonlight Avond op Bussloo.

Speciale golfballen waar glowsticks in kunnen en verlichte vlaggen en afslagplaatsen zijn namelijk de enige lichtbron tijdens dit bijzondere avondje golf bij Pich&Putt Bussloo.

Gezelligheid centraal

De Pitch&Putt Moonlight Avond is een spannend, hilarisch en reuzegezellig toernooi waar de gezelligheid centraal staat. Het is dan ook vooral een gezellig avondje uit en een erg leuke manier om eens kennis te maken met de golfsport in het algemeen en Pitch&Putt Bussloo in het bijzonder.

Tussen 20.00 en 23.30 strijden de teams om de winst onder het genot van glühwein en bitterballen. Het inschrijfgeld bedraagt € 17,50 per persoon (€ 5,- korting voor leden van andere banen en € 10,- korting voor leden van Pitch&Putt). Dit is inclusief materiaal, instructie, een glas glühwein op de baan en bitterballen na afloop.

Opgeven kan telefonisch (0571-261212) of per e-mail (info@ppgolf.nl) opgeven per groepje van 3 of 4 personen. Ben je met minder, dan zorgt Pitch&Putt voor leuke teamgenoten. De ontvangst is om 20.00 uur. De avond wordt afgesloten omstreeks 23.00/23.30 uur met een prijsuitreiking.

Pitch&Putt Moonlight Avond – Pitch&Putt Bussloo – Withagenweg, ingang 1 (1 km verder dan Thermen), 7384 SB Wilp

Reacties

reacties