Hoewel de zomerse temperaturen en zonnestralen ons de afgelopen tijd een beetje in de steek laten is het Havenkwartier in Deventer op zaterdag 13 augustus het decor voor een heerlijk zomers feestje. Deventerdubsessions & de Nachttuin brengen samen met het Burgerweeshuis de zomer terug naar Deventer met het outdoor house-muziek event DOCKHOUSE.

Midden op het plein van het Havenkwartier kunnen de hele dag (en nacht) de voetjes van de vloer op de beats van lokale en top DJ’s uit het hele land. Vanaf 13.00 uur kan er gedanst worden op een opzwepende combi van house, funk & soul tot het wat stevigere werk wat later op de dag.

De line-up van deze editie van DOCKHOUSE staat weer vol met aansprekende namen. Zo zullen o.a. ROB MANGA, Ferdi Blankena & Sense Unique en JAN VAN KAMPEN de lekkerste dansbare beats verzorgen. Ook lokale helden als Leon B. , R.zero.Y en SGT FRIENDLY zijn van de partij om je mee te nemen in een heerlijke housevibe.

Afterparty

Mocht je er geen genoeg van kunnen krijgen kun je bovendien nog door naar de afterparty in het Burgerweeshuis. Op de beats van o.a. de boys van APEX, Jurre & Nelis en PARK & SONS kun je daar tot in de late uurtjes doorfeesten. RONNIE BAXTER zal met zijn dikke techno beats de nacht afsluiten.

Kortom, verwacht een ongedwongen sfeer, het weerzien van oude en nieuwe bekende, De lekkerste house tunes van de DDS & De Nachttuin samen met Lekkere drankjes en fijne eettentjes zijn alle ingrediënten aanwezig om deze knusse dag, een dag om naar uit te kijken van te maken.

DOCKHOUSE – Havenkwartier Deventer – 13.00 – 23.00 – Toegang Gratis

Dockhouse Afterparty @ Het Burgerweeshuis

Het Burgerweeshuis, Deventer – 23.30 – 04.00 – Entree 9,- (Excl. 1,- servicekosten)

Reacties

reacties