Met een heuse “liefdesdans in Deventer” wordt de deelname van Bed and Breakfast Homestay Dreamtime aan het populaire tv-programma Bed and Breakfast aangekondigd. In het programma van Omroep MAX kun je wekelijks de avonturen volgen van een aantal B&B houders die bij elkaar op bezoek gaan om elkaar te beoordelen.

In de slotaflevering van dit seizoen staat deze week onder meer Wellness Centre Homestay Dreamtime van José van Zanten en haar man Antoine van Brussel uit Deventer centraal. Zij trakteren hun gasten met een les in de liefdesdans.

Ontspannen

Wellness Centre Homestay Dreamtime-deventer

De bijzondere Bed and Breakfast van José en Antoine bestaat inmiddels alweer 12 jaar en onderscheidt zich door het aanbod van diverse ontspannende behandelmethoden. “Bij ons kunnen mensen genieten van een heerlijke overnachting en een ruime keuze aan diverse, ontspannende behandelmethoden. De behandelmethoden die ik persoonlijk geef zijn o.a.  holistic pulsing, reading&healing en stiltewandelingen” aldus José op de website. Bij Antoine kun je dan weer terecht voor een heerlijke intuïtieve massage, waarvoor hij een eigen praktijk aan huis heeft.

Naast het bezoek aan Deventer komen in deze uitzending ook een bezoek aan B&B Tussen Spoor en Singel Utrecht van Frank en Arineke en Bed en Breakfast Het Hidden House in Drenthe aan bod.

Of de B&B van José en Antoine als winnaar uit de bus zal komen zie je vanavond om 21.35 uur bij Omroep MAX (NPO 1).

Reacties

reacties