Het Worpplantsoen is op woensdagmiddag 24 augustus het decor voor de 4e editie van openluchtfestival Old Dèventer. Op het podium van de Muziekkoepel Nering Bögel wordt een schitterende show opgevoerd.

Als hoofdact is de Sgt. Wilson’s Army Show aangetrokken en het voorprogramma wordt verzorgd door de Deventer Hanzezangers. De presentatie is net als in vorige edities in handen van good old showmaster Tonny Leerink.

Sgt. Wilson’s Army Show

Tijdens deze muzikale show herleven de tijden van de jaren vijftig. De swingende sound van Glen Miller, Doris Day, de Andrew Sisters, Vera Lynn en vele anderen komen voorbij. Gehuld in originele outfits brengen Peggy, Rose en Donna onder commando van Sgt. Wilson muzikale herinneringen in een show vol interactie met het publiek.

De Hanzezangers en ‘Pik-an-de lippe’

deventer hanzezangersDit mannenkoor dat Deventer internationaal vertegenwoordigd wordt aangevoerd door de Deventer Stadsomroeper Gunther Kropp. Samen met hen wordt er een toost uitgebracht met een traditioneel Dèventer glaasje Pik-an-de-lippe dat gratis wordt aangeboden door Nering Bögel.
In het park staan de stoelen in theatervorm opgesteld. Om verzekerd te zijn van een stoel kun je ook via de website een stoel reserveren voor slechts 1 euro. Maar je mag ook gerust met je eigen (rol)stoel komen en aanschuiven. Verder zijn er voorzieningen in het park zoals dames en heren toiletten, EHBO, catering tentjes, een minder validen toilet, een rijwielstalling en de grote weide parkeerplaats voor personenauto’s.

Wilt u zeker zijn van een stoeltje. Reserveer dan een stoel voor 1 euro per stuk via een bericht aan reserveren@muziekkoepelneringbogel.nl.

Festival Old Dèventer begint om 14.00 uur en het festivalterrein is vanaf 13.00 uur open. De toegang is gratis en in de pauze is er een vrije gift collectie ter bestrijding van de kosten. Passende drankjes en versnaperingen zijn sympathiek geprijsd en natuurlijk is er na de voorstelling de originele Kruudmoes.

Festival Old Dèventer – 24 augustus 2016 – v.a. 13.00 – Worpplantsoen Deventer – Toegang gratis

Reacties

reacties