Vandaag is de kaartverkoop begonnen voor ‘Extension’, de voorstelling waarmee het Franse circusgezelschap Cirque Inextrémiste naar Deventer Op Stelten 2016 komt.  ‘Extension’ is de enige voorstelling van Deventer Op Stelten waarvoor er kaarten moeten worden gekocht, alle overige voorstellingen zijn gratis toegankelijk.

Cirque Inextrémiste is een graag geziene act op vele festivals en gooit met haar nieuwe vorm van circus en acrobatiek internationaal hoge ogen. ‘Extension’ is een spectaculaire voorstelling waarin een kleine graafmachine de hoofdrol speelt. Het drietal van Cirque Inextrémiste knutselt met deze graafmachine en andere bouwmaterialen als gasflessen en steigerplanken een circustheatervoorstelling vol (lucht-) acrobatiek in elkaar. Een voorstelling die je voor altijd anders naar een bouwplaats zal laten kijken.

‘Extension’ van Cirque Inextrémiste is 4 keer te zien (vrijdag 8 juli 21.00 uur, zaterdag 9 juli 15.00 en 21.00 uur, zondag 10 juli 15.00 uur) en duurt 1 uur. Kaarten (á €10,-) zijn te koop via www.deventerschouwburg.nl

 

 

Reacties

reacties